YENİ BİR LEZZET DURAĞI: MORGÜL CAFE & RESTAURANT

YENİ BİR LEZZET DURAĞI: MORGÜL CAFE & RESTAURANT
1999 yılından bu yana Pendik’te hizmet veren Morgül Cafe & Restaurant, üçüncü şubesini Batı Mahallesi İsmet Paşa Cad. (Kuşlu Park karşısı) No:10 adresinde hizmete açtı.

Pendik'te yaklaşık 17 yıldır keyfi ve lezzeti konforla buluşturan Morgül Cafe & Restaurant, Postane Sokak ve Erol Kaya Caddesi üzerinde bulunan iki şubesinden sonra üçüncü şubesini Batı Mahallesi İsmet Paşa Cad. No:10 adresinde hizmete açtı. Morgül Cafe & Restaurant, yıllardır misafirlerine sunmuş olduğu damak tadını Pendik'in en merkezi noktası olan Kuşlu Park'ın karşısındaki üçüncü şubesiyle devam ettiriyor. Açık bahçe cafesi ve çocuk oyun parkının da bulunduğu yeni şube toplam üç kattan oluşuyor. 
HIZLI SERVİS, KURURSUZ HİZMET...
Artık gelenekselleşen Morgül Cafe & Restaurant lezzetlerini tadarken hoşça vakit geçirip sohbet edebileceğiniz yeni şube zengin kahvaltı tabağı, serpme kahvaltı ve kahve çeşitleriyle dikkat çekiyor. İskender kebap, ızgara çeşitleri, et ve tavuk döneriyle günün her saatinde uğrayıp ailecek oturup hoşça vakit geçirebileceğiniz, yemek yiyip çay, kahve içerek sohbet edebileceğiniz şık bir mekan olan Morgül Cafe & Restaurant, hızlı servisi ve kusursuz hizmet anlayışıyla Pendikli'lerin popüler uğrak yerlerinden birisi olacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir