MHP İLÇE YÖNETİMİ AK PARTİYLE EL ELE

MHP İLÇE YÖNETİMİ AK PARTİYLE EL ELE
Her gece binlerce Pendiklinin bayraklarıyla Gazipaşa Meydanına akın ettiği demokrasi nöbeti, siyasetten spora tüm kesimleri bir araya getiriyor.

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti,  artan bir coşkuyla devam ediyor.  Nöbetin 13’üncü gününde Pendik Kaymakamı Osman Tunç,  her gece olduğu gibi nöbete devam eden Pendiklilere teşekkür ederek, “Türkiye’yi 3. Sınıf bir darbeci ülke olmaktan siz kurtardınız. Asıl kahraman sizlersiniz” dedi. Ardından Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Pendik’teki 20 spor kulübünün başkanları, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cem Vakfı Kaynarca Cemevi Başkanı İsmail İpek arka arkaya sahneye çıkarak toplumun tüm kesimleriyle demokrasi dayanışması içinde olduğunu bir kez daha gösterdiler.  
BAŞKAN ŞAHİN: “ŞERDEN HAYIR DOĞDU”
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,  15 Temmuz gecesi kahramanları da hainleri de bu milletin gördüğünü belirterek, “Hainlere ve onların arkalarındaki şer güçlerine meydanı bırakmayacağız. Bu meydanları dolduralım ki, şer güçleri bir daha cesaret edemesinler” dedi. Başkan Şahin, şerden hayır doğduğunu, bütün siyasi partilerin birbirine kenetlendiğini belirterek, “Bu ne büyük nimettir.  AK Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi, Vatan Partisi, Büyük Birlik Partisi ile birlik ve beraberlik içindeyiz. Bugüne kadar olan gafletimizden dolayı Allah bizi affetsin” dedi.
MHP İLÇE YÖNETİMİ AK PARTİYLE EL ELE  
 AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil,  Türk ordusunun eratından generaline kadar çok değerli olduğunu, ancak darbe girişiminin ordu içindeki hiyerarşinin de ne kadar bozulduğunu gösterdiğini belirterek, “Türk ordusu içindeki cerahati atıyor” dedi.  Kabil,  ikinci bir talimata kadar meydanları boş bırakmama çağrısını tekrarladı. 
Ardından MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de tam kadro vatandaşların karşısına çıkarak, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil ile el ele birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
SPOR KULÜPLERİ BAŞKANLARI MEYDANDA
Aralarında Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan ve Pendik Engelliler Spor Kulübü Başkanı Osman Bozanlı’nın da bulunduğu Pendik’teki 20 spor kulübünün başkanı, topluca Pendiklileri selamlayıp spor camiasının demokrasi nöbetine desteğini gösteriler.   
Kaynarca Cemevi Başkanı:  Birlik içinde saflarımızı sıklaştıralım
Cem Vakfı Kaynarca Cemevi Başkanı İsmail İpek de yaptığı konuşmada “Türkiye büyüyen ve Ortadoğunun lideri bir ülkedir. Saflarımızı sıklaştıracağız. Alevi Sünni yok, birlik ve beraberlik var” dedi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir