Yavuz Ağıralioğlu'na savaş açtılar!

Yavuz Ağıralioğlu'na savaş açtılar!
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti. Siyaset gündemine oturan kararın ardından İYİ Partililer Ağıralioğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla 6'lı masa ve ittifakın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağır sözlerlerle eleştirmesinin ardından istifa kararı aldığını duyurdu.
İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine, “İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir” açıklamasını yaptı.
İYİ PARTİ'YE İSTİFASINI SUNDU
İYİ Parti Sözcüsü'nün açıklamasının ardından Ağıralioğlu, İYİ Parti üyeliğinden istifa etti. Ağıralioğlu, partisine sunduğu istifa dilekçesinde, "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti'den istifa ediyorum. Gereğinin yapılmazını arz ederim" ifadelerini kullandı.
BU VEBALE ORTAK OLMAYACAĞIM" DEMİŞTİ
Ağıralioğlu, 14 Mayıs seçimlerinde yeniden milletvekili olmayacağını açıklamıştı. Parti teşkilatlarının hissiyatının bilinmesi ve duyulmasını istediğini belirten Ağıralioğlu, "Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım." ifadelerini kullanmıştı.
"MASAYA DÖNÜŞTE EL KALDIRAN SENDİN ŞİMDİ NE OLDU?"
İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı, Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, Twitter hesabından Yavuz Ağıralioğlu'nu hedef alan açıklamalarda bulundu.
Uz, "Sormam gereken soru şu; Yavuz Ağıralioğlu hatırlarsın sanırım. Divan da seninde olduğun ortamda altılı masaya tekrar dönülmemesi konusunda ben görüş bildirirken, sen masaya dönülmesi konusunda EL KALDIRAN'dın şimdi ne oldu?" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir