Trabzonspor’un teknik adamı belli oluyor

Trabzonspor’un teknik adamı belli oluyor
Trabzonspor’un Yeni başkanı Ertuğrul Doğan Sezon sonuna kadar takımı Orhan Ak'a emanet etti. Trabzonspor yönetimi sezon sonu için 3. Önemli hoca masada.

Trabzonspor'da teknik direktör belirsizliğiyle ilgili süreç henüz kesinlik kazanmadı. Yönetim kurulunun kendi içerisinde yaptığı bir ön toplantıda daha çok şu an farklı takımlarda görev yapan isimler üzerinde görüşler ağırlık kazandı.
MONTELLA, PİRLO VE TEKKE LİSTEDE
Bu isimler arasında Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Vincenzo Montella ismi ön plana çıkarken, Fatih Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo ve son haftalarda İstanbulspor ile iyi bir çıkış yakalayan Bordo-Mavili takımın efsanelerinden Fatih Tekke'nin isimleri de konuşuldu. Karadeniz Fırtınası'nın gündeme gelen hoca adayları arasında nasıl bir tercih yapacağı merak konusu.
HOCA SAYISI KISITLI
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da teknik direktörlük konusu ile ilgli yaptığı açıklamada "Boşta olan antrenör sayısı kısıtlı. Tercih edebileceğimiz hocaların çoğu görevde. Bu kulüplere saygısızlık yapma şansımız yok ve sezon sonuna doğru geliyoruz" ifadesini kullanarak, tercihlerinin bu yönde olacağını belirtti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir