Ümraniye’de Yamanevler mahalle Muhtarlığının Temeli atıldı

Ümraniye’de Yamanevler mahalle Muhtarlığının Temeli atıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ümraniye'de Yamanevler Muhtarlığının Temel Atma Törenine canlı bağlantı ile katıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: "Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, duasıyla 100 muhtar hizmet binasının temeli atıldı"

‘Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni’ çerçevesinde, Ümraniye'de Yamanevler Mahalle Muhtarlığı temel atma töreni gerçekleştirildi. Yamanevler Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı bağlantı ile katılım sağladı. Törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katıldı.
Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni çerçevesinde, Ümraniye'de Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı planlanan Yamanevler Mahalle Muhtarlığının temel atma töreni 19 Ekim Muhtarlar Gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile katıldığı tören ile gerçekleştirildi. Yamanevler Mahallesinde gerçekleştirilen tören ile yapımı başlanan muhtarlık binası mahalleliye hizmet verecek. Temel atma törenine İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve çok sayıda muhtar da katıldı.

11.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir