Bosphorun 10k parkuru 30 Ekim’de Beşiktaş’ta koşulacak!

Bosphorun 10k parkuru 30 Ekim’de Beşiktaş’ta koşulacak!
Bosphorun 10K ve Spor Festivali Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Kuruçeşme - Bebek - Çırağan Sarayı rotasında gerçekleşecek. Dünyanın en önemli parkurlarından biri olan Bosphorun 10K’da Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da koşacak.

İstanbul’un en keyifli rotalarından birine sahip Bosphorun 10K ve Spor Festivali 28-30 Ekim tarihleri arasında Beşiktaş’ta gerçekleşecek. Birbirinden renkli spor etkinliklerinin gerçekleştirileceği festival, Nike ve Ford Türkiye ana sponsorluğunda ve Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek. 30 Ekim Pazar günü saat 08.00’de Kuruçeşme’deki Cemil Topuzlu Parkı önünden başlayacak olan koşu Kuruçeşme - Bebek -  Çırağan Sarayı sahil hattında devam edecek. 

rizaakpolat2-003.jpg


Koşucuların bitiş çizgisini ilk sırada geçmek için büyük mücadele vereceği Bosphorun 10K, 6 Kasım’da gerçekleşecek İstanbul Maratonu’na hazırlık niteliği taşıyor. Çipli takip sisteminin kullanılacağı yarış güzergahı araç trafiğine kapalı olacak. Paten tutkunlarının da parkurda yer alacağı koşuda patenciler koşuya ilk önce başlayacaklar.
Bosphorun 10K ve Spor Festivali hakkında detaylı bilgiye https://bosphorun.istanbul/  adresinden ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir