Ümraniye’de sokak sanatçıları sahne aldı

Ümraniye’de sokak sanatçıları sahne aldı
Ümraniye’de sokak sanatçıları ‘Sanat Sokakta’ etkinliği ile sahne aldı. Ümraniye Belediyesi tarafından sokak sanatçılarına fırsat vermek ve vatandaşların yaşam alanlarını şenlendirmek amacıyla organize edilen etkinlikte sokak sanatçıları vatandaşlara müzi

Ümraniye Belediyesi tarafından sokak sanatçılarına fırsat vermek ve vatandaşların yaşam alanlarını şenlendirmek amacıyla ‘Sanat Sokakta’ etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Alemdağ Caddesi üzerine konser alanı kurulurken, birçok sokak sanatçısı düzenlenen etkinlikte sahne aldı. Vatandaşlara müzik ziyafeti yaşatan sokak sanatçıları organizasyondan memnun olduğunu dile getirdi. Sokak sanatçılarının yer aldığı konsere Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılım sağlayarak sokak sanatçılarına desteğini ifade etti.

f.jpeg


“Sık sık sanatçılarımızı göreceksiniz”
Konserde vatandaşlara seslenen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye’de sanatçı olmak da bir başka. Bu kardeşlerimizin hepsi Ümraniyeli. Alemdağ Caddesinde sanatçılarımızı sık sık göreceksiniz. Emeği geçen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu işler sanatçı ruhuyla oluyor, sanatçının ruhu başkadır. Bizlerinde Belediye olarak imkân sağlamamız lazım.” Şeklinde konuştu.

34.jpeg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir