ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN KAHRAMANLARA İFTAR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN KAHRAMANLARA İFTAR
Ümraniye Belediyesi şehit aileleri, gaziler ve yakınları için Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’ndeki Çardak Restoran’da bir iftar yemeği verdi...

Ümraniye Belediyesi şehit aileleri, gaziler ve yakınları için Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’ndeki Çardak Restoran’da bir iftar yemeği verdi...
Ümraniye Belediyesi şehit aileleri, gaziler ve yakınları için Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’ndeki Çardak Restoran’da bir iftar yemeği verdi.
Ümraniye Belediyesi iftar sofraları kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda hain terör saldırıları sonucu şehit düşmüş kahramanların aileleri ve saldırılarda yaralanan gazilerle yakınlarına Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nde bir iftar programı düzenlendi.

İftara Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Belediyesi Meclis Başkan 1. Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Nuh Gergin, AK Parti teşkilat mensupları, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.
Programda Ümraniye’de Ramazan ayı boyunca yapılan etkinliklere değinen Başkan Hasan Can, her gün 5 farklı düğün salonunda iftar sofrası kurduklarını belirtti. Başkan Hasan Can: “Ayrıca Nikâh Sarayı’nda her gün bir hemşehri derneğine iftar veriyoruz. Komşularımızın bir araya geldiği sokak iftarları da düzenliyoruz” dedi.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları veren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Rabbim bu mübarek Ramazan akşamında birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bunun için mücadele eden kahramanlarımızı her daim korusun, şehitlerimize rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin. Gazilerimize de şifa versin” dedi.
Başkan Hasan Can son olarak, “Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin, Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Allah hayırlısıyla bayrama kavuşmayı nasip etsin“ diyerek konuşmasını noktaladı.
Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi. Dervişoğlu: “Bu vatanın huzur ve güvenliği, bağımsız yaşaması için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimizle beraber Ramazan ayının bu anlamlı iftar vaktinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aziz şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, kendilerini minnet ve şükranla anıyorum. Bu gün aramızda olan kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk  ve şehitlerimizin siz çok kıymetli ailelerine sabır ve metanet diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Daha sonra okunan ezanla birlikte programa katılanlar iftarını açtı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir