ESENYALI KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI

ESENYALI KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI
Hukuki sürecin tamamlanmasıyla yapımına yeniden başlanan pendik Esenyalı E-5 Köprülü Kavşağı tamamlanarak hizmete açıldı.

5 mahalleyi E-5’e bağlayan köprünün hizmete girmesiyle sürücüler hem zaman hem de yakıt tasarrufu elde etmiş olacak.
Hukuki sürecin tamamlanmasıyla yapımına yeniden başlanan Esenyalı E-5 Köprülü Kavşağı tamamlanarak hizmete açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprünün inşaat çalışmalarına 2012 tarihinde başlanmış; ancak hukuki bir takım sıkıntılar nedeniyle köprünün yapımına ara verilmişti. Bundan birkaç ay evvel hukuki süreci tamamlanarak yeniden inşaat çalışmasına başlanan köprü  hizmete girdi.  Böylece başta Esenyalı olmak üzere Güzelyalı, Fatih, Orhangazi ve Ahmet Yesevi Mahalleleri E-5’e bağlanmış oldu. Köprünün hizmete girmesiyle birlikte sürücüler hem yakıttan hem de zamandan tasarruf elde ettiler.
“UZUN YILLARDIR HAYALİMİZDİ, NİHAYET GERÇEK OLDU”
Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Esenyalı Mahalle Muhtarı Sadettin Karcı, köprülü kavşağın tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki vatandaşların son derece memnun olduğunu ifade ederek “Uzun yıllardır hayalimizdi, nihayet gerçek oldu. Köprü sayesinde hem mahallelerimizin E-5 karayoluna giriş ve çıkışları daha pratik hale geldi hem de sürücü ve yolcular uzun uzadıya yolları geçerek E-5’le bağlanmaktan kurtulmuş oldular. Ben başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere Pendik Belediyemize ve emeği geçen herkese vatandaşlarımız ve kendi adıma sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum.” dedi.    

233untitled-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir