TUZLASPOR, BEYAZ MARTILARA TAKILDI!

TUZLASPOR, BEYAZ MARTILARA TAKILDI!
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Tuzlaspor, evinde ağırladığı Sarıyer ile 1-1 berabere kalarak çok önemli iki puan kaybetti.

uzlaspor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 7. Hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Maça etkili başlayan Sarıyer olurken, Tuzlaspor sağ ve sol kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili oldu. Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümünde rakip Sarıyer, geliştirdiği ataklarla Tuzlaspor kalesinde tehlikle yarattı. Maçta dakikalar 22’yi gösterirken gelişen Sarıyer atağında topu önünde bulan Fahri topu Tuzlaspor filelerine yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
SARIYER 10 KİŞİ KALDI 
Tuzlaspor bu dakikadan sonra rakip kaleye daha çok gitmeye başladı. Maçın 27. dakikasında sol kanattan gelişen Tuzlaspor atağında Sarıyer takımında golü atan Fahri 6. dakikada gördüğü sarı kartın ardından yaptığı sert müdahale ile 2. sarı kart ile kırmızı kart yiyerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu pozisyonda Sarıyer ceza sahası içinde topu filelere gönderen Tuzlaspor’da Melik oldu ve skora dengeyi getirdi 1-1. Sarıyer takımının hocası Taner Taşkın kırmızı kart pozisyonu ile ilgili itirazlarını sürdürünce maçın orta hakemi Çağdaş Altay tarafından tribünlere gönderildi.
TRİBÜNLERDE GERGİNLİK 
Maçın ilk yarısının son bölümlerinde Tuzlaspor’da günlerinde olmayan Ozan Papaker ve Arif Şahin ile pozisyonları değerlendiremediler ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçın devre arasında Sarıyer tribünleri ile Tuzlaspor tribünleri arasında ortam bir anda gerildi. Küfürlü tezahüratlar nedeniyle yükselen tansiyon bir türlü düşürülemezken araya giren güvenlik güçleri olayları yatıştırdılar.
TUZLASPOR BİR TÜRLÜ 2. GOLÜ BULAMADI 
Sarıyer’in 10 kişi kalmasıyla ikinci yarıya etkili başlayan taraf Tuzlaspor oldu. Sadık ve Melik ile kanatlardan etkili ataklar geliştiren Tuzlaspor’da Ozan Papaker son vuruşlarda etkisiz kaldı. İkinci yarıda adeta oyunu tek kaleye döndüren Tuzlaspor aradığı golü bir türlü bulamadı ve karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona erdi. 
Stat: Tuzla Belediye
Hakem: Çağdaş Altay, Can Öztekin, Deniz Caner Özaral, Habip Tiryaki
Tuzlaspor: Bekir Demircan, Ferhat Çoban, Bülent Uzun, Nihat Yılmaz, Sadık Baş, Arif Şahin, Baran Yardımcı, Orkun Dervişler, Ozan Papaker, Okan Duran, Melık Derın
Sarıyer: Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Mert Kula, Yaser Yıldız, Erkut Tekinsoy, Emrah Uzun, Bertul Kocabaş, Cihan Yeşilırmak, Yakup Demir, Fırat Sezer, Fahri Akyol, Melih Kabasakal
Goller: DK 23: Fahri Akyol (Sarıyer), DK 28: Melik Derin (Tuzlaspor)
Sarı Kartlar: DK 8: Fahri Akyol (Sarıyer), DK 16: Yaser Yıldız (Sarıyer), DK 90: Fethi Özer (Sarıyer)
Kırmızı Kart: DK 28: Fahri Akyol (Sarıyer)

untitled-1sdsdf.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir