FIRTINA G.SARAY DERBİSİNE ODAKLANDI

FIRTINA G.SARAY DERBİSİNE ODAKLANDI
Süper Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, dün Akhisar Belediye ile 0-0 berabere kalmasına rağmen ortaya koyduğu futbolla önümüzdeki haftalar için umut verdi.

Süper Lig'in ilk yedi haftasında 4 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 paun ve -7 averajla 12.sırada bulunan Trabzonspor'da özellikle Akhisar Belediyespor karşısında ortaya konan etkili futbol önümüzdeki haftalar için camiaya umut verdi. Defans ve orta sahada önceki haftalara göre daha iyi bir görüntü veren bordo-mavili ekibin gol yollarında etkisiz kalması dikkatlerden kaçmadı. Akhisar Belediyesor karşılaşmasında rakip kaleci Fatih Öztürk'ün yaptığı kurtarışlarda Trabzonsporlu futbolcuların son vuruşlarda yeterince becerikli olmamasının da etkisi büyüktü. 
SUK'IN UĞURU İŞE YARAMADI
Trabzonspor 0-0 biten Akhisar maçında toplam 27 şut çekti. Fırtına ilk yarıda 10 şut çekip kaleyi bulamazken, ikinci yarıda 11 tanesi isabetli toplam 17 şut çekti ancak gol bulamadı. Bordo-mavililerin büyük umutlarla Porto'dan kiraladığı forvet Suk, gol atamama şanssızlığını kırmak için dün uğur denedi. Herkesten önce sahaya çıkan Güney Koreli, bütün sahaya gezdi ve dua etti ama yine gol atamadı.
7 MAÇTA 3 GOL, 5 MAÇTA SIFIR GOL…  
Trabzonspor, Akhisar Belediyespor maçı ile birlikte ligde oynadığı 7 maçın 5’inde gol atamadı. 2-0 kazanılan Kasımpaşa ve 1-0’lık Atiker Konyaspor galibiyetleri dışında oynadığı diğer 5 karşılaşmada gol yollarında etkisiz kalan bordo-mavililer, ilk 7 haftada 3’er golle Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor’la birlikte ligde en az gol atan takımlar arasında yer aldı. 
FIRTINA G.SARAY DERBİSİNE ODAKLANDI
Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bugün saat 11.00’de yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklara başladı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Akhisar Belediyespor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon, diğerleri ise dayanıklılık ve gol vuruşu çalışması yaptı. Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Ogenyi Onazi, çalışmalarda yer almadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir