TUZLA’NIN HER YERİNDE RAMAZAN’IN BEREKETİ YAŞANIYOR

TUZLA’NIN HER YERİNDE RAMAZAN’IN BEREKETİ YAŞANIYOR
Tuzla Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi’nde 4 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Aynı akşam Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda bir araya geldi.

Tuzla Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi’nde 4 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Aynı akşam Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda bir araya gelen Gümüşhaneliler de, Anadolu Kültür Merkezi’nde Ramazan’ın bereketini paylaştı.
Tuzla Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi Kömürcü Sokak’ta iftar sofrası kurdu. Mahalle sakinleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde sokak iftarında bir araya geldi. Yılın en kalabalık sokak iftarında halkı selamlayan Başkan Yazıcı, “Rabbim nice Ramazan’ları birlikte yaşamayı, birlik ve beraberlik içerisinde en güzel yarınları yaşamayı bizlere nasip etsin. Bu nimetleri bizlere bağışladığı için Rabbimiz’e şükrediyoruz ve olmayanlara da nasip etsin diyoruz. Sizler bu sofrayı süslediniz. Sizlerin sayesinde bu güzellikleri elde ediyoruz Allah sizden razı olsun. Tuzla’da hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz” dedi.
AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci de konuşmasında “İnşallah Ramazan’ı milletçe, hep birlikte kardeşlik içerisinde yaşarız” temennisinde bulundu.
TUZLA GÜMÜŞHANE DERNEKLERİ, SOKAK İFTARINDA BULUŞTU
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nde Tuzla Gümüşhane Dernekleri’nin sokak iftarına katıldı.

basliksiz-3er.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir