HASAN CAN: AYNI SOFRADA AYNI EKMEĞİ PAYLAŞAN KARDEŞLERİZ

HASAN CAN: AYNI SOFRADA AYNI EKMEĞİ PAYLAŞAN KARDEŞLERİZ
Ümraniye Belediyesi vatandaşlara Ümraniye Meydanı’nda sahur programı düzenledi. Binlerce Ümraniyeli hep birlikte sahur yaptı. Program Akit TV’den canlı olarak yayınlandı.

Ümraniye Belediyesi vatandaşlara Ümraniye Meydanı’nda sahur programı düzenledi. Binlerce Ümraniyeli hep birlikte sahur yaptı. Program Akit TV’den canlı olarak yayınlandı.
Kardeşlik ve paylaşma duygusunu yaşatmaya ve geliştirmeye gayret gösteren Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Meydanı’nda bir sahur programı düzenledi. Geleneksel hale gelen sahur programında binlerce Ümraniyeli birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofrayı paylaştı. Vatandaşlara, bir Osmanlı geleneği olan ‘Temcid Pilavı’ da ikram edildi. Meydanda gerçekleştirilen sahur programı Akit TV’den canlı olarak yayınlandı. 
Düzenlenen sahur programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karataş, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ve Yönetimi, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar ve Yönetimi, muhtarlar, AK Parti teşkilat mensupları, meclis üyeleri, STK temsilcileri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu sahur programında bir konuşma yaptı. Çakıroğlu: “Ramazan ayı bizim hem manen hem de kültürel olarak hayatımızın içerisinde yer alan ve paylaşmayı, birlikteliği, birlikte yaşama arzularını arttıran güzel, bereketli ve rahmetli bir ay. Bu güzel sofrada bizleri buluşturan Rabbime şükrediyorum. Bu programın ev sahibi olan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizin Ramazanını tebrik ediyorum” dedi.
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da düzenlenen sahur programında bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Hasan Can: “Sahur sofralarımız geleneksel hale geldi. İftarlarımızın haddi hududu yok. İşte Ümraniye Meydanı gecenin bu saatinde, Ümraniyeliler evlerinden kalktılar ve geldiler. Hep birlikte sahur yapıyoruz. Burada farklı bir şey yapmak istiyoruz. Burada mübarek Ramazan’ın birlik, beraberlik, dirlik ve kardeşliğini vurgulamak istiyoruz. Aynı sofrada aynı ekmeği paylaşan kardeşleriz diyoruz. Rabbim bu güzellikleri daim eylesin” dedi.
Sahur programında; birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları veren Başkan Hasan Can, “Rabbim birliğimize ve dirliğimize göz dikenlere fırsat vermesin. Bunun için mücadele eden kahramanlarımızı her daim payidar eylesin” dedi.
Başkan Hasan Can son olarak, “Allah ağız tadıyla oruç tutmayı ve bayrama kavuşmayı nasip etsin” diyerek konuşmasını noktaladı. 
Daha sonra Hu Nefes Topluluğu sahne alarak; ilahiler, naatler ve Temcid Salası okudu.

basliksiz-3ttt.gif
 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir