TÜRKMEN ŞAMPİYON SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

TÜRKMEN ŞAMPİYON SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen şampiyon sporcuları birer kese altınla ödüllendirdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen şampiyon sporcuları birer kese altınla ödüllendirdi.
Bulgaristan’da düzenlenen 25. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü'nün  sporcusu Esra Kiraz ve Karadağ'da yapılan 20. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Abdulhalik Temizsoy, ödüllerini belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in elinden aldı.
Belediyede düzenlenen ödül töreninde başarılı sporcuları tebrik eden Başkan Türkmen, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmakta büyük rol oynadığını belirtip, "Üsküdar’da 10 yıldır sporu tabana yayma anlayışımızın karşılığını çok şükür almaya başladık. Judo, karate, hentbol, tekvando ve bilek güreşi sporunda elde ettiğimiz başarılar bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.
Türkmen, salon sporlarında artık yüzmede de iddialı olmak istediklerine vurgu yaparak, “Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’ni açtık. Orada 2 tane yarı olimpik olmak üzere 6 tane havuzumuz var. Üsküdar olarak yüzme sporunda da iddialı duruma gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Türkmen, konuşmasının ardından Esra Kiraz ve Abdulhalik Temizsoy’u birer kese altında ödüllendirdi.
Ödül töreni sonrası Başkan Türkmen, şampiyon sporcular, onları yetiştiren hocaları ve sporcuların aileleriyle toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir