PENDİK GÜZELYALI TRAFİĞİ TEK YÖN

PENDİK GÜZELYALI TRAFİĞİ TEK YÖN
Güzelyalı Mahallesi’nde trafik akışı yeniden düzenlenerek birçok cadde ve sokak tek yönlü hale getirilidi.

Güzelyalı Mahallesi’nde trafik akışı yeniden düzenlenerek birçok cadde ve sokak tek yönlü hale getirilidi. Pendik Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile bölge trafiğinde önemli bir rahatlama sağlanacak.  
Güzelyalı Mahallesi’nde birçok cadde ve sokakta yapılan düzenleme ile trafik yönleri yeniden belirlendi. Pendik Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından gerçekleştirilen düzenlemeye göre İstiklal Caddesi, eski su deposu mevkiinden başlayarak D-100 karayoluna doğru tek yön oldu. Yine Cumhur Caddesi, Yavuz Selim Caddesi kavşağından başlayarak Akpınar Caddesi kesişimine doğru tek yönlü araç trafiğine açık hale getirildi. Mahalleye sahil yolundan gelen sürücülere giriş çıkışı sağlayan iki tren yolu üstgeçidine de düzenleme getirildi. Buna göre İstasyon Caddesi’nin devamı olan üst geçit, Güzelyalı’ya doğru tek yönlü olurken; Anadolu Caddesi’nin devamı olan diğer üst geçit ise sahile doğru tek yönlü hizmet veriyor. 
Tek yön trafik düzenleme çalışması mahallede yer alan caddelerin yanı sıra,  caddeler ile bağlantılı tüm sokaklarda da hayata geçirildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir