TÜRKİYE’YE VEFA BORCUMUZ VAR

TÜRKİYE’YE VEFA BORCUMUZ VAR
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek üzere Türkiye’ye gelen ve aralarında eski Bosna-Hersek Başbakanı İsmet Kasımoviç, Karadağ Meclis Başkanı Sulyo Mustafiç, akademisyen ve gazetecilerin bulunduğu Balkan heyeti, Pendi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek üzere Türkiye’ye gelen ve aralarında eski Bosna-Hersek Başbakanı İsmet Kasımoviç, Karadağ Meclis Başkanı Sulyo Mustafiç, akademisyen ve gazetecilerin bulunduğu Balkan heyeti,  Pendik’i ziyaret etti.  
Balkan Heyeti, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla  Türkiye’ye geldi. Aralarında eski başbakan, meclis başkanı ve akademisyenlerden bulunduğu heyet, Balkan göçmeni vatandaşların yoğun olduğu Pendik ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.  Bosna, Makedonya, Kosova, Karadağ, Arnavutluk gibi Balkan ülkelerinden gelen heyeti, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç karşıladı.  Heyette, Bosna-Hersek Eski Başbakanı İsmet Kasımoviç, Karadağ Meclis Başkanı Sulyo Mustafiç, gazeteci-yazar Fehmi Koru’nun kuzeni Prof. Dr. Cemal Koru ve Başbakan Erdoğan’ın 40 yıllık yakın dostu İş Adamı Hacı İlyas Ramazanoğlu Uka ve birçok akademisyen, hukukçu, işadamı yer aldı.. 
“Türkiye’ye vefa borcumuz var.” 
Heyet adına konuşan Hacı İlyas Ramazoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek üzere Türkiye’ye geldiklerini belirterek, “Biz Balkan Türkleri olarak, ana vatanımız Türkiye’nin güçlenmesi ve gelişmesi için Sayın Erdoğan’ın adaylığına destek olmak üzere geldik. Balkan Türkleri olarak bu bizim için bir vefa borcudur. Bizim için Kosova, Bosna, Makedonya neyse Türkiye’de odur. Bunun için bu kıymetli heyet Balkan göçmeni Türklerin bulunduğu bölgeleri geziyor ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir