TÜRKİYE’NİN ESKİ GÜNLERİNİ DÜŞÜNÜN

TÜRKİYE’NİN ESKİ GÜNLERİNİ DÜŞÜNÜN
Pazar günü gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek yağıyor. Bugün Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı basın açıklamasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Sultanbeyli’nin desteğini ilett

Pazar günü gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek yağıyor. Bugün Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı basın açıklamasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Sultanbeyli’nin desteğini iletti. Yaptığı açıklamada Türkiye tarihinde bir ilk yaşanacağını ifade eden Başkan Keskin, “Bizler ilk defa cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Bu süreçte ben şahsım adına Sayın Başbakanımıza sonuna kadar destek veriyorum. Sayın Başbakanımız partimizi kurarak ülkemizin, İstanbul’umuzun, ilçemizin kaderini değiştirdi. 12 yıldır Türkiye’ye adeta çağ atlatan, tüm hayallerimizi gerçekleştiren Sayın Başbakanımıza da sizlerden destek bekliyorum. Türkiye başbakanımızla birlikte uluslararası arenada söz dinleyen değil sözü dinlenen, özür dileyen değil özür dileten, Türkiye acaba bu konuda ne düşünüyor dedirten bir konuma geldi” dedi. 
“Türkiye’nin Eski Günlerini Düşünün”
Ülkenin Başbakanla hızla kalkındığını kaydeden Başkan Keskin, “Türkiye hızla büyüyen ekonomisiyle, savunma sanayisiyle, yüksek hızlı trenleriyle, havaalanlarıyla, üçüncü köprüsüyle, marmarayıyla Sayın Başbakanımız sayesinde tüm hayalleri gerçekleşen bir ülke oldu. Halkımız artık hastanelerde kuyruk beklemiyor, eczane köşelerinde ilaç sırasına girmiyor. Çocuklarımız artık okullarımızda kara tahta yerine tabletlerle eğitim görüyor. Pazar günü Türkiye’nin 10 yıl önceki halini, Türkiye’nin kötü günlerini, ekonomik krizlerle boğuştuğumuz günleri aklınıza getirerek oy kullanmaya gidin. Düne kadar en ufak bir ürünü bile dış ülkelerden satın alan Türkiye’miz bugün üreten Türkiye konumuna geldi. Bunların hepsi Sayın Başbakanımız sayesinde oldu” ifadelerine yer verdi. 
Herkese sandığa gitme çağrısı da yapan Başkan Keskin, “Siyasi görüşünüz ne olursa olsun mutlaka pazar günü sandığa gidin. Bizim gönlümüz hepinizin Sayın Başbakanımıza, onikinci cumhurbaşkanı adayımıza destek vermesinden yana. Seçimler sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedilir” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir