TAYYİP ERDOĞAN BU ZULMÜ DÜNYAYA HAYKIRDI

TAYYİP ERDOĞAN BU ZULMÜ DÜNYAYA HAYKIRDI
Yüzlerce Bağcılarlı, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla Ziraat Bankası’na giderek bağışta bulundu.

Yüzlerce Bağcılarlı, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla Ziraat Bankası’na giderek bağışta bulundu.
10 Ağustos 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Bağcılar Meydanı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı sonrası Başkan Çağırıcı ve yüzlerce Bağcılarlı Ziraat Bankası Bağcılar Şubesi’nde Erdoğan’a destek amacıyla bağışta bulundular. 
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın düzenlediği basın toplantısına katılan yüzlerce Bağcılarlı hep bir ağızdan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek sözü verdi. Başkan Çağırıcı, basın toplantısında yaptığı konuşmada yerel yönetici olarak her vakit halk ile iç içe olduklarının altını çizerek, bugünden yarına siyasetin geleceğini çok iyi görebildiklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın, gerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı gerekse Başbakanlığı döneminde halka layık hizmetlerde bulunduğunu belirten Çağırıcı, şöyle konuştu:
“Yerel yönetici olarak bizler, Başbakanımızın yönetiminde yaşadığımız süreçte ülkemizin kavuştuğu huzur ve refahı en iyi gören insanlarız. Onun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ilimizin ve ilçemizin yaşadığı değişimi çok iyi biliyoruz. Bağcılar’da hava kirliliği vardı. Yollar çamurdan geçilmiyordu. Ancak 1994 yılında bir meşale yakıldı.”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Müslümanların sesi olması noktasında da ülkemizi çok iyi bir noktaya taşıdığını vurgulayan Çağırıcı, sözlerini şöyle tamamladı:
“Dünya, Gazze’deki olayları izlerken Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan bu zulmü dünyaya haykırdı. 10 Ağustos’ta cumhur olan halk sandık başına gidecek ve oyunu kullanacak. Tatilde olan dostlarımız dahil hepiniz mutlaka oyumuzu kullanmalıyız. ‘Bir oy bir oydur’ deyip oylarınızı kullanın. Meclis üyeleri olarak 10 Ağustos sürecini çok iyi değerlendireceğiz. Her vakit Başbakanımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” 
YÜRÜYEREK BANKAYA GİTTİLER 
Konuşmanın ardından Başkan Çağırıcı, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri ile yüzlerce Bağcılarlı yürüyerek Ziraat Bankası Bağcılar Şubesi’ne gitti. Yüzlerce kişi, daha sonra Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek fonuna bağışta bulundu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir