TRUMP FACEBOOK'TA ŞOVA BAŞLIYOR

TRUMP FACEBOOK'TA ŞOVA BAŞLIYOR
Facebook çalışanları Trump'ı sosyal medya servisinden tamamen silmek için şirket içinde kavga ede dursunlar, Trump Facebook'ta canlı video şovuna başlamaya karar verdi.

Facebook çalışanlarının Trump'ı sosyal medya servisinden tamamen silmek için şirket içinde kavga etmeleri henüz çok yeni bir haberken, Trum şimdi Facebook çalışanlarını sinirden kudurtacak bir karar aldı.
Zuckerberg'in Trump'ı sansürleme girişimlerini yasaklamasının ardından Facebook'tan istifa eden veya tartışmalara devam eden çalışanlara inat ABD Başkanlığına aday olan Donald Trump'ın kampanya yöneticileri,Facebook'ta her gün canlı video şov yapacaklarını açıkladılar.
FACEBOOK SAYFASINDA DÜZENLİ CANLI YAYIN
Buna göre, Trump'ın Facebook sayfasında her gün akşam saatlerinde başlayacak olan canlı video yayınında Trump destekçisi iş adamları veya ünlü isimlerle röportajlar yapılacak, seçim gündemindeki meseleler hakkında tartışmalar yapılacak. 
Bu videoların yayına başlamasından sonra Facebook içinde huzursuzluğun ve Trump'a karşı sansür söylemlerinin artması da bekleniyor.
Bu tür bir müdahalenin ise Trump'ın mağdur görünmesine ve oylarını sağlamlaştırmasına yardımcı olacağı düşünülüyor.
Yani Trump'ın bu canlı yayınları, Facebook çalışanlarını provoke etmek için kullanması da mümkün görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir