TRABZONSPOR’DAN GÖRKEM SAĞLAM ATAĞI

TRABZONSPOR’DAN GÖRKEM SAĞLAM ATAĞI
Trabzonspor’da izleme komitesi tarafından takip edilen isimlerden biri olan Görkem Sağlam, İtalyanların da radarına girdi. Trabzonspor yıldız futbolcunun transferini bir an önce bitirmek istiyor

Hollanda Ligi ekiplerinden Willem II forması giyen 22 yaşındaki orta saha, Çizme basınına göre Atalanta ve Sassuolo kulüpleri tarafından izleniyor. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas tarafından da kadroya çağrılan Görkem, yazın yaptığı açıklamada, “Ailemle her zaman Trabzon’a gidiyoruz. Orası bizim memleketimiz. Trabzonspor formasını giymeyi elbette isterim” demişti. 
13 Sezondur Bochum'da oynayan Görkem takımın en eski futbolcusu olduğunu belirterek şöyle devam etti: "Bu takımdan çıkan Türk oyuncular dünya yıldızı oldu. İlkay Gündoğan, Yıldıray Baştürk hep buradan yetişti. Beni de 13 yıldır kadroda tutuyorlar. Fakat bu demek değil ki, buradan ayrılmayacağım. Gün geliyor ailenizden de ayrılıyorsunuz. Profesyonel futbol bu. Şartlar nereye çekerse oraya gitmek zorundasınız. Trabzonlu ve Trabzonsporluyuz. Benim de hayallerim arasında bir gün Trabzonspor´da oynamak var. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir´'i keyifle izliyorum. Ayrıca ben bir Sosa hayranıyım. Bende onun pozisyonuna yakın oynuyorum. Genç oyunculara fırsat verilmesi çok doğru. Takımın kendi altyapısından oyuncu çıkarması Almanya'nın sistemi. Bu şekilde planlama yapılırsa başarı daha kolay gelir. Bu uzun ve sabırlı bir süreç. Sonunda takım kazanır." dedi. 
Görkem Sağlam’ın kariyeri
Bochum : 24 maç 2 gol 2 asist
Almanya genç milli : 41 maç 8 gol 11 asist
Bochum U19 44 maç 25 gol 12 asist
Bochum U 17 41 maç 11 gol 1 asist

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir