ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA GÖZALTINDA

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN  YARDIMCISI DA GÖZALTINDA
İstanbul'da bölücü ve hain terör örgütü PKK'ya operasyon düzenlendi. 19 şüpheli yakalandı. Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da aralarında olduğu 19 şüpheli PKK/KCK operasyonunda gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul'da bölücü ve hain terör örgütü PKK'ya operasyon düzenlendi. 19 şüpheli yakalandı. Operasyon anları polis kameralarına yansıdı. Operasyonda Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan Y.'nin de gözaltına alındığı iddia edildi.
27 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN
İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün tespitlerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri, bölücü terör örgütü PKK'ya operasyon düzenledi. 27 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.
19 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Bölücü terör örgütü PKK Üyeleri tarafından; bölücü terör örgütünün ülkemizdeki yapılanmalarını bir araya getirmek ve koordine etmek amacıyla hayata geçirilen sözde KCK/TM isimli oluşum adına faaliyet yürüten 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı..
Adreslerde yapılan aramalarda bir ruhsatsız tabanca, bir şarjör, 102 mermi, çok sayıda örgütsel doküman, örgütsel bez parçaları ve dijital materyal ele geçirildi. Operasyon anları polis kameralarına yansıdı.
ŞİŞLİ BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI DA GÖZALTINDA
Operasyonda Şişli İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Y.'nin de gözaltına alındığı iddia edildi..

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir