Trabzonspor’da kale 1.93 lük Kağan Moradaoğlu'na emanet!

Trabzonspor’da kale 1.93 lük Kağan Moradaoğlu'na emanet!
Fırtına’da dün açıklanan sonuçlarla vaka sayısı 6’sı futbolcu olmak üzere 7’ye çıktı. Süper Lig'in 26. Haftasında Cuma günü deplasmanda Başakşehir maçında Trabzonspor’un kalesini 18 yaşındaki lise öğrencisi Kağan Moradaoğlu koruyacak.

HAKAN'LA BİRLİKTE SON SINIFA GİDİYOR
Trabzonspor'un ilk 3 kalecisi Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un sağlık sorunları nedeniyle Başakşehir maçında forma giyemeyecek olması nedeniyle teknik direktör Abdullah Avcı, kalede mecburen 18 yaşındaki Kağan Moradaoğlu'na şans verecek.
U17 Milli Takımı'nda görev yapan 193 cm boyundaki genç eldivenin, Başakşehir mücadelesindeki yedeği ise başka bir genç kaleci Hakan Aydın olacak. Hem Kağan hem de Hakan, lise son sınıfa gidiyor.
 EKSİKLER CAN SIKIYOR
Trabzonspor deneyimli Teknik direktör Abdullah Avcı ile adeta kükredi ve son 6 maçını kazanarak zirve yarışına ortak olan Trabzonspor'a korona darbesi… Son derece formda olan ve artık zirvenin kokusunu iyice almaya başlayan Karadeniz devinde kovid şoku yaşanıyor. Yönetim dün 2 futbolcunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı. Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak bordo- mavili kulüpten yapılan açıklamada, "İki futbolcumuz ve bir A takım personelimizde pozitif vakaya rastlanmıştır " ifadelerine yer verildi. Toplamda 6 oyuncusu kovid nedeniyle oynayamayacak bordo- mavili takımda ayrıca Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür ve Trondsen sakatlıkları, Nwakaeme ise cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Toplam 10 eksik var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir