Trabzonspor’da hedef 10’da 10 yapmak

Trabzonspor’da hedef 10’da 10 yapmak
Trabzonspor Abdullah Avcı yönetiminde tarihi bir çıkışa imza atıyor. Süper Lig’de son 6 maçını kazanarak şampiyonluk potasına iyice giren fırtına Cuma günü oynayacağı Başakşehir karşısından galibiyetle ayrılarak bu sezonki yenilmezlik serisini 10 maça çık

Sezona kâbus gibi başlayan Trabzonspor 10 Kasım 2020'de deneyimli teknik adam Abdullah Avcı’yı takımın başına getirerek kayıp denilen sezonun ’da artık şampiyonluk planları yapıyor.  22 Kasım'da ilk resmi maçına çıkan Avcı yönetiminde Karadeniz devi ligde 16 maçta 12 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 17'nci sıradan 4'üncü sıraya çıktı.  Avcı birde koleksiyonuna süper kupa ekledi İstanbul olimpiyat stadında Başakşehir’i mağlup ederek süper kupayı fırtınanın müzesine koydu.
HEDEF MAÇ BAŞAKŞEHİR 
Fırtına, Süper Lig'in ilk 8. haftalık bölümünde elde ettiği 6 puan ile tarihinin en kötü günlerini yaşarken, Abdullah Avcı ile birlikte girdiği yükseliş döneminde ise istatistiklerini lehine çevirmeyi başardı. Bordo-mavililer, Başakşehir karşısında kaybetmemesi halinde Gaziantep FK'nın ardından bu sezon en uzun süreli yenilmeyen ikinci takım olacak. Gaziantep (15). F.Bahçe, Beşiktaş ve Alanya (9) maç G.Saray ise bu sezon 6 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.
ESKİ KAPTAN ONUR'DAN DESTEK
Trabzonspor taraftarının gönlünde taht  kuran  eski kalecisi Onur Recep Kıvrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda cuma günü Başakşehir maçında kaleye geçecek olan Kağan Moradaoğlu'na destek verdi. Onur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Her şey hayalle başlar, hayalini yaşa, güvenimiz tam kardeşim. Senin başarılı olacağını çok iyi biliyorum" ifadesine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir