Trabzonspor’da Danny Rose sesleri

Trabzonspor’da  Danny Rose sesleri
Bordo- mavili takım Trabzonspor'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Karadeniz fırtınası bir süredir gündemde olan İngiliz futbolcu Danny Rose için harekete geçtiği gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor’da Transfer süresinin bitimine az bir zaman kala hareketli saatler yaşamaya başladı.
Fırtına , Tottenham'ın tecrübeli oyuncusu Danny Rose'u almak için baskısını artırdı.. Karadeniz temsilcisi 30 yaşındaki oyuncuya yaptığı yarım sezonluk 500 bin euro'yu bulan teklifini artırdı.. Bordo-mavililerin yeni önerisi 650 bin euro oldu. Bunda en büyük etken oyuncunun Tottenham'dan bedelsiz çıkışına izin verilmesi.. İngiliz ekibi, sezon sonu kontratı biten Rose için bonservis bedeli istemeyince Fırtına da oyuncuya teklifini yükseltebildi.
 3.5 YILLIK SÖZLEŞME
Karadeniz ekibinin, Danny Rose'a 3.5 yıllık kontrat önermesi de oyuncunun aklını çelmiş durumda. Hem sol bekte hem de orta sahanın solunda forma giyebilen 30 yaşındaki oyuncu teklifi kabul etmesi halinde gelecek sezon 1 milyon 250 bin euro kazanacak.
İNGİLİZLERE GÖRE İŞ BİTTİ
Trabzonspor cephesinde Danny Rose transferinde bunlar yaşanırken İngiltere'ye bakılınca iş bitti. Ada medyası, 30 yaşındaki oyuncuya kolajla bordo-mavili formayı giydirerek transferin kısa süre içinde tamamlanacağını yazdı.
Rose 6 farklı takımda 286 maçta forma giydi. 11 gol attı, 32 asist yaptı. 43 gole direkt etkisi oldu..
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir