Avcı Terim’in hayallerini yıktı

Avcı Terim’in hayallerini yıktı
Trabzonspor’un tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı hücum hattına ve kanatlara takviye istemişti. Bordo-mavili Taraftarlar "Come to Trabzonspor Visca" etiketi açtı. Yıldız futbolcu ’da fırtınaya gelmeye yeşil ışık yaktı.

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Trabzonspor devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı.
Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir transferiyle orta sahayı güçlendiren önemli bir eksiğini kapatan Trabzonspor hücum hattına da önemli isimler katmak istiyor.
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın gönlündeki isim olan Edin Visca taraftarın da gözdesi.
VİSCA’DA  TRABZONSPOR'U İSTİYOR
Visca daha önce 2 kez Trabzonspor'un gündemine girmiş ancak olmamıştı. Boşnak futbolcu ayağına gelen şansı bir defa daha geri çevirmek istemiyor.
Bu sebeple Başakşehir yönetiminden kolaylık istedi. 30 yaşındaki oyuncu kariyerinin bu döneminde rotasını Karadeniz'e çevirmek istediğini idarecilere iletti.
Bordomavili yöneticilerin de Visca için nabız yokluyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, Başakşehir ile kısa süre içinde masaya oturacak. Hedef Visca'yı renklere bağlamak.

basaksehir-kaptani-edin-visca-dan-1000-aileye-gida-yardimi_1585569166.jpg
BAŞAKŞEHIR'İN TALEPLERİ YÜKSEK
Trabzonspor haricinde İstanbul büyüklerinin de gündemindeki Visca için Başakşehir çıtayı yükseğe koymuş durumda. Başakşehir ile resmi temaslar başlamasa da ön görüşmelerde yüksek bonservis bedeli haricinde takasta oyuncu da istediği öğrenildi.
GOL VE ASİST CANAVARI
Edin Visca tam anlamıyla bir Başakşehir efsanesi. Boşnak hücum oyuncusu 11 sezondur İstanbul ekibinin formasını taşıyor. 367 maçta ağları 106 defa sarsarken, 105 de asist yap
tı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir