Trabzonspor zirve için üç puana kitlendi

Trabzonspor zirve için üç puana kitlendi
Süper Lig’in 20’nci haftasında bugün sahasında Konyaspor’u konuk edecek olan Fırtına’da tüm planlar üç puan üzerine kuruldu. Abdullah Avcı’nın öğrencileri bu maçı kazanarak ligde yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Süper Lig’de üç maçtır kaybetmeyen, Trabzonspor sahasında oynayacağı Konyaspor müsabakasında üç puan alarak zirve ile olan puan farkını kapatmak istiyor. Medical Park Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak.
Yeni transfer Berat’ın kadroda olması bekleniyor
Trabzonspor’da ara transfer döneminde takıma katılan ilk oyuncu olan ancak antrenman eksiği nedeniyle Antalyaspor mücadelesinde kadroya alınmayan Berat Özdemir’in, Konyaspor mücadelesinde kadroda bulunması bekleniyor. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın, son oynanan Antalyaspor karşısındaki 11’inde de iki değişiklik yaparak savunmada Serkan’ın yerine Pereira, Hosseini’nin yerine de Hugo’ya forma verebileceği öğrenildi.
3 isim ceza sınırında
Trabzonspor’da İttifak Holding Konyaspor karşılaşması öncesi üç isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo-mavililerde 3’er sarı kartı bulunan Baker, Abdulkadir Parmak ve Pereira Konyaspor mücadelesinde sarı kart görmeleri durumunda Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Muhtemel 11 
Karadeniz ekibinin muhtemel 11’i şöyle: Uğurcan- Pereira, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Baker, Ekuban, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Djaniny.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir