Trabzonspor’ a bir Dünya yıldızı geliyor Papu Gomez

Trabzonspor’ a bir Dünya yıldızı geliyor Papu Gomez
Trabzonspor transferde hız kesmiyor kadrosunu güçlendirmek için Berat Özdemir’i kadrosuna katan fırtına, Enzo Perez’i de imza için Trabzon’a davet etti. Son olarak Atalanta’da formaya giyen orta saha oyuncusu Papu Gomez’e kancayı taktı.

Transferde hata yapmak istemeyen Bordo Mavililer 2,5 milyon Euro verip Berat Özdemir transferiyle kesenin ağzını açarken, Enzo Perez’e de 1,5 milyon Euro maaş teklif yaptı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Bordo Mavili kulübün sürpriz bir hamlesi daha ortaya çıktı. Atalanta’da Hocasıyla yaşadığı problemler nedeniyle kadro dışı bırakılan ve transfer listesine konulan Papu Gomez için Bordo Mavili kulüp ciddi bir teklif yaptı.
3,5 yıllık sözleşme
Oyuncu için 2,5 yıl 1 yılı da opsiyonlu olmak üzere 3,5 yıllık teklifi sunan Bordo Mavili kulübün teklifi ise oldukça dikkat çekici.
3 milyon Euro bonservis
Atalanta kulübüne 3 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Bordo Mavili kulüp bu bedeli 6 eşit taksitle ödemeyi taahhüt etti.
Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi bonosu
İtalyan ekibine 3 milyon Euro’nun yanı sıra UEFA Şampiyonalar Ligi’ne gidilmesi halinde 1 milyon Euro, Avrupa ligine kalınırsa 250 bin Euro, 5 milyon Euro’dan yüksek bir bedelle satılırsa %10’u Atalanta’ya ödeme seçeneğini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir