TOPRAKTA İLK TOHUMLARI YEŞERECEK

TOPRAKTA İLK TOHUMLARI YEŞERECEK
Pendik Belediyesinin sosyal medyada düzenlediği “İlk Bahçem” Kampanyası büyük ilgi gördü. Özellikle çocuklara büyük mutluluk yaşatan bitki setlerinin armağan edildiği kampanyanın sosyal medyada erişim sayısı ilk dört günde 600 bine ulaştı.

Sosyal medyada fark yaratan etkinlik ve paylaşımlarıyla takipçi sayısı her geçen gün artan Pendik Belediyesi, bu kez büyüklerin katılıp çocuklarını sevindirdikleri bir kampanyaya imza attı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından kampanyanın paylaşımını yapanlar, “İlk Bahçem” Seti almaya hak kazanıyor. Katılımcılar, Belediyenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelerek hediyelerini almaya başladı. Katılımcı sayısının 20 bini bulduğu kampanya sadece Pendik’te değil, Türkiye’nin farklı bölgelerinde ve hatta yurtdışında yaşayan Türkler arasından da beğeni topladı. 
Karton kutular içinde toprağı ve tohumlarıyla birlikte verilen setlerden almak üzere gelenler arasında miniklerin mutluluğu ise görülmeye değerdi.  Çoğu apartmanda yaşayan ve bahçeden uzak büyüyen çocuklar,  ilk bitkilerini yetiştirecek olmanın heyecanıyla hediyelerini aldı.  Roka ve tere gibi bitkilerin yetişmesini sağlayan “İlk Bahçem”  kampanyasına katılım,  11 Kasım Cuma günü sona erecek. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir