SİPAHİ’DEN YILDIRIM’IN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

SİPAHİ’DEN YILDIRIM’IN AÇIKLAMALARINA TEPKİ
DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi’den Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’a sert tepki.

DP GENEL BAŞKANI, MİLLET İTTİFAKINDAN VEKİL SEÇİLMİŞTİR
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın 2018 seçimlerinde Millet İttifakı kontenjanından Afyon Milletvekili olduğunu ve hala da Uysal’ın mecliste vekilliğinin devam ettiğini hatırlatan DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, sokaktaki vatandaşın dahi bildiği bir konuyu Seyfettin Yıldırımın ‘bilmeyerek’ genel başkanımıza iftira atması kabul edilemez.  İlgili röportajda şahsımın ve partimin AK Parti’ye hizmet ettiği iddiası seviyesizce bir ithamdır.
YILDIRIM 300 OY FARKINI 13 BİNE ÇIKARMIŞTIR
Aynı zamanda Çekmeköy’de oyları bölerek AK Parti adayının seçimlerde kazanmasını amaçladığımız iddiası da gerçekten uzak bir ithamdır. Şunu belirtmek isterim ki, 2009’da CHP’den seçime girdiğimde seçim, şaibeli bir şekilde AK Parti lehine tamamlanmış, bu sebeple 300 oyla kaybetmemiz sağlanmıştı. Ancak 2014 yılında CHP’den seçime giren Seyfettin Yıldırım,  bu sayıyı koruyamayarak  farkın 13 bin’e çıkmasına neden olarak CHP’nin ve kendisinin tarihi bir hezimete uğramasına sebep olmuştur. Kendi başarısızlığını örtbas eden bir kişiliğin hakkımızdaki iddiaları seçimi kaybedeceğini bilmesi sebebiyle başarısızlığını üstümüze yıkma telaşıdır.
ANKETLER DE ZİRVEDEYİZ
Kaldı  ki, ADA Araştırma Şirketi’nin son seçim anketi kamuoyunda geniş yankı bulmuştur.  Anket sonucuna göre, mevcut belediye başkanı ile seçim yarışında yüzde 36’lık oy oranıyla baş başa  gittiğim ortadadır. Ben oyları bölmek için değil kazanmak için aday oldum. Anketler de asıl sebebimizi ortaya koymaktadır.  Ben 10 yıl boyunca Taşdelen Belediye Başkanlığı yapmış biri olarak bu bölgeyi çok iyi biliyorum. Bu bölgede beni çok iyi tanır ve sever. Diğer iki aday sadece kendi tabanlarından oy alırken ben tüm partilerin tabanlarından oy  alıyorum.  Gücümüzü de yaptığımız mitinglerdeki kalabalıklardan alıyorum. Keza dün düzenlediğimiz “Büyük Çekmeköy Mitingi” nde alana Sipahi sevgisiyle gelen 12 bin kişiden fazla kalabalık bunun en büyük göstergesi.  Bu nedenle buradan Çekmeköylü CHP’li seçmene seslenmek istiyorum.  Seçimi kazanamayacağı ortada olan CHP adayına değil tercihinizi bizden yana koyun” dedi.
 untitled-2.jpgggg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir