SİPAHİ SEVGİSİ ALANLARA SIĞMADI

SİPAHİ SEVGİSİ ALANLARA SIĞMADI
Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi’nin “Büyük Çekmeköy Mitingi” ne yoğun katılım nedeniyle vatandaşlar alana sığmadı. Bin’lere seslenen Sipahi, “Adım adım hep birlikte zafere gidiyoruz” dedi.


 31 Mart seçimlerinin Çekmeköy’deki en renkli ismi Demokrat Parti Adayı Hüseyin Avni Sipahi, sahaları coşturmaya devam ediyor. Seçimlere son bir hafta kala büyük Çekmeköy Mitingi’ni Madenler Meydanı’nda coşkuyla gerçekleştiren Sipahi, muhteşem bir kalabalığa hitap etti. Yoğun kalabalık nedeniyle vatandaşların alana sığmadığı gözlemlenirken, DP İlçe Başkanı Metin Özkan’ın konuşmasıyla başlayan mitingde meclis üyesi adayları tek tek sahnede halkı selamladı. Yoğun sevgi gösterileri arasında sahneye çıkan Sipahi, “Sizlerin bu coşkusu karşısında ben kendimden geçiyorum” dedi. Kendisinin hafta sonu televizyon programının engellenmesini ve afişlerinin kesilmesini yuhalayan vatandaşlara; “Yuhalamayın, uğurlayın gitsinler” diye seslenen Sipahi; “1 Nisan itibarı ile 3 gün 3 gece belediyeden ayrılmayacağız” dedi.
“AYAK OYUNLARINA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”
 “Söz konusu Çekmeköy ve çağıran da millet olunca bu yola çıktım” diyen Sipahi; “Sizler bana gelmişimi, geçmişimi ve de geleceğimi hatırlatıyorsunuz. Bu kardeşiniz sizlerle var oldu, sizlerle var olmaya devam edecek” şeklinde konuştu. 10 yıl önceki seçimleri sandık oyunları ile kaybettiğini söyleyen Sipahi; “Buradan Ümraniye Adliyesi’ne binlerce kardeşimle yürüdük. Seçim akşamı kazandık diye davul zurnalara sarılıp kutlamalara başlayan arkadaşlarımız sandıklara sahip çıkmadılar. Bu sefer öyle olmayacak. Sandıktan çıkacak her oyun vebali, günahı, bütün sorumluluğu boynuma olacak ve hepimiz her bir oya sonuna kadar sahip çıkacağız. Çaldırmayacağız, ayak oyunlarına geçit vermeyeceğiz” diye konuştu.
“TEK AMACIMIZ VAR ÇEKMEKÖYLÜYÜ MUTLU ETMEK”
Çekmeköylü ihtiyaç sahibi vatandaşlara kira yardımı, işim evimde para cebimde ve başkan emrimde gibi projelerini sinevizyon gösterimi eşliğinde anlatan Sipahi, “Tek amacımız var Çekmeköylüyü mutlu etmek. 10 yıldır verdikleri sözleri tutamayanları şimdi sandıkla gönderme zamanı. Yeter artık, dur deme zamanı geldi. Çekmeköy’ü Çekmeköylü yönetecek. Yerli, milli ve de vicdani bir kadro ve yönetimle işbaşında olacağız. Şeffaf, adil, paylaşımcı ve en önemlisi de siz halktan yana olacağız” dedi.
"İNSAN AŞKINA BÖYLE YAPAR MI?"
Vatandaşın ekonomik açıdan zorda olduğunu ve büyük geçim sıkıntısı yaşadığını da kaydeden Sipahi, sözlerini şöyle tamamladu,“Benim Çekmeköylü vatandaşımın mutfağında et mi kaynıyor, dert mi kaynıyor. Soran yok, bilen yok. Varsa yoksa kendi işlerini yürütüyorlar. Ondan sonra da Çekmeköy aşkım deyip sokaklara yazıyorlar. İnsan aşkını sokaklara değil gönlüne yazar. Çekmeköy’e 10 yıldır yapmadıkları ortada. İnsan aşkına böyle yapar mı?” Miting sonunda uzun süre alandan ayrılamayan Sipahi, karanfiller attığı vatandaşların sevgi gösterileri arasında otobüs üzerinde halkı selamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir