ŞİKEYLE GASP EDİLEN HAKLARIMIZI GERİ ALACAĞIZ”

ŞİKEYLE GASP EDİLEN HAKLARIMIZI GERİ ALACAĞIZ”
Trabzonspor, kulübün 3 Temmuz 2011 tarihinden beri farklı ulusal ve uluslararası mercilerde, toplam 13 kez aklandığını, CAS kararıyla da 14. kez aklanacağına olan inancının tam olduğunu bildirdi.

Trabzonspor kulübünün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Şikeli maçların oynandığı 2010-2011 sezonuna ilişkin olarak, kulübümüzün sürdürdüğü hak ve adalet mücadelesi devam etmektedir." ifadelerine yer verilerek, şunlar kaydedildi:
"Bilindiği üzere şike yapan şahıslar, şike dosyasının kumpas olduğunu iddia etmektedirler. Ne ilginçtir ki, aynı şahıslar, kumpas olarak adlandırdıkları dosyayı kullanarak kulübümüzü UEFA'ya şikayet etmişlerdir. UEFA'nın bu şikayeti iki kez reddetmesinin ardından, bahsi geçen şahıslar, konuyu Lozan'da bulunan CAS'a taşımışlardır. 28 Eylül 2016 tarihinde CAS'ta yapılan duruşmaya; Trabzonspor, UEFA ve Fenerbahçe avukatları ve CAS hakem heyeti katılmışlardır. 3 Temmuz 2011'den beri farklı ulusal ve uluslararası mercilerde, toplam 13 kez aklanan kulübümüzün, CAS kararıyla 14. kez aklanacağına olan inancımız tamdır. Kulübümüz, şikeyle gasp edilen haklarını geri almak için gerekli hukuki mücadeleye devam edecektir."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir