"SENİN HER YERİN YAPTIRIM OLSA NE YAZAR!"

"SENİN HER YERİN YAPTIRIM OLSA NE YAZAR!"
Türkiye'yi ekonomik yaptırım uygulamakla tehdit eden AB'ye sert çıken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Senin her yerin yaptırım olsa ne yazar" dedi.

Türkiye’deki idam tartışmaları ve Avurpa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz'un Türkiye’yi ekonomik yaptırım uygulamakla tehdit etmesiyle tırmanan Türkiye-AB ilişkilerindeki gerilim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü açıklamalarıyla tavan yaptı. Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Milli Tarım Projesi Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz'un Türkiye'yi ekonomik yaptırım yapmakla tehdit etmesine cevap vererek: "Şu terbiyesize bak 'Yaptırım uygularız' diyor. Senin her yerin yaptırım olsa ne yazar. Geç kalıyorsun geç. Biz de onların kullandığı ne kadar maşa, hain varsa, hepsinin başını eziyoruz, ezeceğiz. Birileri kendi akıllarınca bu coğrafyayı bize dar etmek istiyor. Ellerinden geleni yapsınlar" dedi.
SEN DAHA TÜRKİYE'Yİ TANIYAMAMIŞSIN
Erdoğan, "Batı ne diyor... 'İdam olmaz'. Ben buradan Batı'ya sesleniyorum... Ey batı bu milletin kaderi sizin elinizde değil. Bu milletin kaderi bizim elimizdedir. Kimsin sen ya kimsin sen. Neymiş orada bir parlamentonun başkanı... Sen Türkiye adına ne zamandan beri karar verme yetkisine sahip oldun. 53 yıldır Türkiye'yi AB'ye almayan sen veya siz, nasıl olur da Türkiye hakkında böyle bir karar verme yoluna gidersin. Sen daha Türkiye'yi tanıyamamışsızın. Türkiye'de birileriyle çevirdiğiniz fırıldaklar bu millet adına değildir. Bu millet kendi kararını kendi verir, kendi göbeğini kendi keser

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir