"SANCAKTEPE BELEDİYESPOR'U EVİNDE YENECEĞİZ"

"SANCAKTEPE BELEDİYESPOR'U EVİNDE YENECEĞİZ"
Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Teknik Direktörü İlker Erdem, üst sıralardaki takımlarla puan farkını kapatabilmek için yarın karşılaşacakları lider Sancaktepe Belediyespor’u mağlup edeceklerini söyledi.

HABER: GÖKSAL SERDAR

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 16 puanla 9. sırada bulunan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, yarın saat 13:30'da 15 Temmuz Stadı'nda konuk olacağı lider Sancaktepe Belediyespor maçı için İstanbul'a geldi. Pendik Green Park Otel'de konaklayan Karadeniz ekibi, Pendikspor tesilerinde kısa süreli bir antrenman yaptı. Antrenman sonrası görüştüğümüz Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Teknik Direktörü İlker Erdem, Sancaktepe Belediyespor maçı için oldukça iddialı konuştu. Sezon başında hedeflerinin çok daha farklı olduğunu ancak şu anda bu hedeflerinin uzağında kaldıklarını belirten Erdem, "Play-off'un başarısızlık olduğunu söylemiştim ve hala bu sözümün arkasındayım. Liderle aramızdaki puan farkı bayağı açılsa da  sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Yarınki Sancaktepe Belediyespor maçı bu anlamda bizim için çok önemli" dedi.
"KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ"
"Belki fazla eleştirilere maruz kalıyoruz ama 9 haftadır mağlup olmuyoruz. Galibiyet de çok fazla almıyoruz ama az yiyip az gol atıyoruz" diyen Erdem, "Bazı eksikliklerimiz olduğunun farkındayız. Bu mücadelemizi devam ettirip yarınki Sanacaktepe Belediyespor maçından da 3 puanla ayrılırsak önümüzü açmış oluruz. Bu amaçla buraya geldik. Her maça olduğu gibi Sancaktepe Belediyespor maçına da galip gelmek için çıkacağız. Bizim asla başka takımlara göre bir oyun anlayışımız yok. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak buradan 3 puanı alıp döneceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.
"KALAN MAÇLARI EN İYİ ŞEKİLDE TAMAMLAMAK ZORUNDAYIZ"
Spor Toto 3. Lig'de şu ana kadar mağlup olmamış iki ekipten biri olan Sancaktepe Belediyespor'un güçlü bir ekip olduğuna dikkat çeken Erdem, ancak 3. Lig'de her ekibin birbirlerini yenebilecek güçte olduğunu söyledi. Erdem, "Bizim ekibimizde aslında çok iyi oyuncular var ama sahaya istediği performansı yansıtayamayan futbolcularımız da var. Bunların sıkıntılarını yaşadık ve yaşıyoruz. Ancak kalan müsabakaları en iyi şekilde tamamlamak zorundayız. Çünkü gerçekten bu kulübün ve bizlerin de bir hedefi var. İnşallah yarın buradan istediğimiz sonucu alıp Bayburt'a döneceğiz" diye konuştu. 
"PROFESYONEL ANLAMDA BAZI CİDDİ DEĞİŞİMLER OLMALI"
Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'un PTT 1.Lig'e yükselme ihtimalinin ne olduğunu sormamız üzerine Erdem, "Gerçekçi olmamız lazım. Şu anda Bayburtspor'a maddi destek veren Bayburt Grup PTT 1.Lig'i de kaldırabilir fakat her şey de maddiyat değil. Bazı şeylerin sportif anlamda tam oturması lazım. Ve bu çok da kolay değil. Zaten Türkiye'de kulüplerimizin bu anlamda çok büyük sıkıntıları var. Onun için Bayburtspor'un hedefi PTT 1.Lig olabilir ve bu lige de çıkabilir ama profesyonel anlamda bazı ciddi değişimlerin olması gerekir" açıklamasında bulundu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir