PENDİKSPOR'DA İMZALAR ATILDI

PENDİKSPOR'DA İMZALAR ATILDI
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Pendikspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Pendikspor'da Şaban Yıldırım'ın yerine yeni teknik direktör olarak olarak prensip anlaşmasına varılan Ahmet Taşyürek ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Pendikspor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan, külüplerine bugüne kadarki katkılarından dolayı eski hocaları Şaban Yıldırım'a teşekkür ederek yollarını ayırdıklarını söyledi. Bundan sonra yollarına Ahmet Taşyürek hoca ile devam edeceklerini belirten Taştan, "Ahmet Taşyürek, camiasında rüştünü ıspatlamış kıymetli bir hocamızdır. İnşallah seyircimizle, takımımızla, taraftarımızla ve basınımızla şehrimize yakışır futbol oynayarak layık olduğumuz yerlere geleceğiz" dedi. 
"PENDİKSPOR'U HAK ETTİĞİ YERE GETİRCEĞİZ"
Pendikspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ise uzun yıllar futbol oynadıktan sonra 10 yıldır teknik direktörlük yaptığını belirterek, "Futbolculuk ve teknik direktörlük birbirinden çok farklı kavramlar. 'Neden Pendikspor' sorusu bana çok soruldu. Ben sayın Başkanım Şerafettin Taştan ve değerli yöneticilerimizle, çalışmalarıyla tanıştığımda her hocanın bu imkanları kullanarak hedefi doğrultusunda sonuca ulaşacağı bir yer olarak Pendikspor'u gördüm. İşçi-işveren pozisyonumuz olsa da bir aile sıcaklığını hissettiğim için buradayım. Pendikspor'u hak ettiği yere getirebilmek için ben ve ekibim tüm çabayı göstereceğiz. Tabii buna dinamik taraftarın, yönetimin ve şehrin ortaya koyacağı çabanın da eklenmesiyle inşallah beklentileri karşılayacağımızı ümit ediyorum. Bu konuda elimizden geleni yapacağımıza da söz veriyorum" şeklinde konuştu. 
"ÖNCE FUTBOLCULARI TANIYACAĞIM, SONRA TRANSFERE BAKACAĞIM"
Takımın hangi mevkilerde transfere ihtiyacının olduğunun sorulması üzerine Taşyürek, takımla sadece bir antrenmana çıktığını belirterek, "Önce elimizdeki futbolcuları tanıyıp onların performanslarını en üst seviyeye çıkartmaya çalışacağız. Pendikspor altyapıya çok önem veren bir kulüp. Bu yüzden altyapıdaki yüksek potansiyelimizi de değerlendireceğim. Ondan sonra hangi mevkiler için transfer yapılacağını yönetime ileteceğim. Şu an için transfer konusunda bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyorum. Transfer konusunda karar vermek için önümüzde birkaç haftamız var" diye konuştu. 
"PLAY-OFF KALMAK BİZİM İÇİN BAŞARI OLACAKTIR"
Sezon sonunda nasıl bir tablo ortaya çıkarsa kendisini başarılı sayacağının sorulması üzerine Taşyürek, "Gönül ister ki şampiyon olalım ancak şu anda puantaj olarak bir dezavantajımızın olduğu da bir gerçek. Ben PTT 1. Lig'den geliyorum. İnanın orada olmayan pek çok imkan Pendikspor'da var. Altyapısıyla, tesisleriyle, yönetimiyle ve taraftarıyla Pendikspor PTT 1.Lig'i hak eden bir takım. Ancak buna ulaşabilmek sadece hoca ve teknik ekiple olmuyor. Bu sezon için play-off'a kalırsak yani ligi ilk 5'te tamamlarsak kendimizi başarılı olmuş sayabiliriz" dedi. 
FATİH CERLEK SEZONU KAPATTI!
Hacettepespor maçında çapraz yan bağları kopan Fatih Cerlek’in sakatlığındaki son durumun sorulması üzerine Pendikspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, yapılan tetkikler sonucunda Fatih Cerlek’in ameliyat olmasına karar verildiğini belirterek, “Bu hafta fizik tedavi görecek olan Fatih önümüzdeki hafta ameliyat olacak. Genç futbolcumuz muhtemelen sezonu kapattı” dedi.
YARDIMCI ANTRENÖRLER DE BELLİ OLDU
Bu arada Pendikspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek'in yardımcıları da belli oldu. Yardımcı Antrenör Ender Traş, Kondisyoner Hasan Vural ve Kaleci Antrenörü Metin Kantarcı Pendikspor'u hak ettiği yere taşıyabilmek için Teknik Direktör Ahmet Taşyürek'le birlikte çalışacak.
AHMET TAŞYÜREK KİMDİR? 
1972 Antakya doğumlu teknik adam, uzun yıllar profesyonel futbol oynamış daha sonra 2005 yılında Antakyaspor’da 3. ligde teknik adamlık kariyerine başlamıştır. Sırasıyla Kırıkhanspor , 2. ligde Hatayspor ve Ümraniyespor’da görev almıştır. Kırıkhanspor’dan ayrıldıktan sonra TFF tarafından İngiltere eğitim programına dahil edilen iki Türk teknik adamdan biri olan Taşyürek, eğitim programı sonrası Hatayspor’da görev almaya başlamış ve art arda iki yıl Hataysporu finale çıkarmış, Play Offlarda 1. Lig’e çıkma şansını kaçırmıştır. Son olarak 2. Lig’de Ümraniyesporu çalıştıran tecrübeli teknik adam Beyaz Grupta şampiyon olup, Ümraniyesporu 1. Lig’e çıkarma başarısını göstermiştir. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi bölümü mezunu teknik adam iyi derecede İngilizce bilmektedir. 

untitled-2dffg.gifuntitled-2fghgh33.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir