SAADET PARTİSİZ PARLAMENTO OLMAZ

SAADET PARTİSİZ PARLAMENTO OLMAZ
Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı tarafından planlanan “Yenilenme ve Birim Çalışmaları Planlama Kampı” 12-13 Kasım 2016 tarihlerinde Darıca Tatil Köyünde gerçekleştirildi.

Planlama Kampı, İlçe Başkanı Sayın Mahmut Kılıç’ın açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasında güncel olaylara değinen Kılıç, Hem ülkemiz hem bölgemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu dönemin atlatılması için biraz daha fazla çalışarak Saadet Partisini parlamentoya sokmamız gerekiyor. 76 milyon milletimiz başta olmak üzere coğrafyamızın içerisinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmasını ve bu ülkede ister AKP’li olsun ister MHP'li ister CHP'li olsun, ister Alevi olsun ister Sünni olsun, ister Kürt olsun ister Türk olsun her bir ferdimizin istediği arzu ettiği bir Türkiye’yi tesis ederiz.  Çünkü biz biliyoruz ki bu ülkede yaşayan her bir insanımız altını çizerek söylüyorum hangi partili olursa olsun bu ülkedeki insanlar huzur istiyor, barış istiyor, adalet istiyor, emeğinin karşılığını almak istiyor. Herkesin iyilik ve güzellik istediği bir ülkede neden iyilik ve güzellikler bu ülkede hâkim olmaz. Bu doğrudan anlayışla zihniyetle ilgili bir şeydir. Bozuk tezgâhtan düzgün ürün çıkmaz. O tezgahın başındaki insanın hangi partili olduğunun hiç bir önemi yoktur. Sistem bozuktur tezgâhı yani sistemi dönüştürmek lazımdır. Buda ancak Saadet Partisinin düşüncesi ile mümkündür.” dedi.
Açılış konuşmasından sonra birimlerin çalışmaları tek tek masaya yatırıldı. 
SAADET PARTİSİZ PARLAMENTO OLMAZ
Sırasıyla Teşkilatlanma, Seçim İşleri, Milli Gazete, Kadın Kolları Birimi değerlendirildi. I. Bölüm Birim değerlendirmelerinden sonra II. Bölüm Birim değerlendirmesinde; Gençlik Kolları, Eğitim, Tanıtım, Halkla İlişkiler, Planlama ve Koordinasyon Birimi değerlendirildi. 
Planlama Kampının 2. Günü ise İstanbul İl Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Türkcan’ın “Temel Esaslarımız” konulu eğitimi ile başladı. Eğitim sonrasında III. Bölüm Birim değerlendirmesinde; Sekretarya, Ekonomik Konular, Mahalli İdareler, Sosyal İşer ve Mali İşler Birimi değerlendirildi.
Son oturumda ise İstanbul İl Başkanı Birol Aydın tarafından Güncel Değerlendirme konulu konuşması ile “Yenilenme ve Birim Planlama Kampı” tamamlandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir