AKDOĞAN DARBEYE FETÖ” ADLI KİTABINI İMZALADI

AKDOĞAN DARBEYE FETÖ” ADLI KİTABINI İMZALADI
Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan AK Parti Milletvekili Yalçın Akdoğan, FETÖ’nün AK Parti ile hiçbir zaman organik bir ilişkisi olmadığını söyledi.

Pendik Belediyesi, yapılan yatırımlar ve programa alınan projeler hakkında ilçe teşkilatına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.  Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve Başkan Yardımcılarının çalışmalarını sunum eşliğinde anlattığı toplantıya Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan da katıldı. Akdoğan gündemi değerlendirerek soruları yanıtladı. Toplantı sonunda Akdoğan, asker-sivil ilişkileri, FETÖ/PDY’nin nasıl bir örgüt olduğu ve Recep Tayyip Erdoğan’ın bu süreçlerdeki liderliği konu alındığı “Asker Sivil İlişkileri ve Kumpastan Darbeye FETÖ” adlı kitabını imzaladı.
“FETÖ’nün AK Parti ile hiçbir zaman organik ilişkisi olmadı”
Fettullahçı Terör Örgütü’nün etkinliğinin ve operasyon kabiliyetinin tamamen kırıldığını ifade eden Yalçın Akdoğan, FETÖ’nün AK Parti ile hiçbir zaman organik bir ilişkisi olmadığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bunlardan hiçbir zaman hazzetmediğini söyledi. 17-25 Aralık sürecinden sonra örgütün bertaraf edilmeye başlandığını belirten Akdoğan; “ Biz o temizliği yapmasaydık bu darbe başarılı olabilirdi.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir