Pendikspor'dan sıra dışı forma tanıtım videosu

Pendikspor'dan sıra dışı forma tanıtım videosu
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kırmızı-beyazlı ekip Pendikspor, yeni sezonda giyeceği formaları youtube fenomeni Seyfi Boz'un da yer aldığı sırı dışı bir video ile tanıtımını yaptı.

Tarihinde ilk kez Spor Toto 1. Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Pendikspor, 2022-2023 yeni sezonda giyeceği formaları eğlenceli bir video ile görücüye çıkardı.
Seyfi Boz'lu forma tanıtım videosu


Kırmızı beyazlılar, yeni sezonda giyeceği üç forma ve iki kaleci formasının tanıtımı için Youtube fenomeni Seyfi Boz'un da rol aldığı bir video yayınladı.  

khjkjkjkj.png

 

200 bin Doları duyunca doğuştan Pendiksporlu oldu
Seyfi Boz'un yol kenarında bir arkadaşıyla telefonla konuştuğu sahneyle başlayan video, daha sonra yanına yanaşan siyah bin minibüsün kendisini almasıyla devam ediyor. Kendisini alanların Pendikspor yetkilileri olduğunu öğrenen Seyfi Boz, takım tutmadığını söylese de alacağı ücretin 200 bin Dolar olacağını öğrenince, 'Ben doğuştan Pendiksporluyum' diyerek koyu bir Pendikspor taraftarına dönüşüyor.  
"Hemen atın o Seyfi'yi dışarıya"
Pendikspor ile sözleşme imzalayan Seyfi Boz daha sonra teknik direktör Osman Özköylü ve takım arkadaşlarıyla çalışıp antrenmana çıkıyor. Boz, Osman Özköylü'nün talebiyle de yeni sezon formalarının tanıtımına katılıyor. Videonun son bölümünde ise "Hemen atın o Seyfi'yi dışarıya. Seyfi futbolcu değilmiş ki sözleşmeler karışmış" sözleri duyuluyor.
 İşte Pendikspor'un eğlenceli forma tanıtım videosu..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir