Harem’de 100 bin kişilik muhteşem konser coşkusu

Harem’de 100 bin kişilik muhteşem konser coşkusu
Üsküdar Belediyesi gençleri müzik ve dansın eşlik ettiği bir festivalde buluşturdu. Harem Meydanı’nda düzenlenen konser, Üsküdar Fest 2022 adıyla birçok ünlü şarkıcıya ev sahipliği yapıyor.

Müzik ziyafetinin gerçekleştiği Harem Meydanı’na binlerce genç akın etti. Harem Meydanı ve çevresi, başta Üsküdar olmak üzere İstanbul’un dört bir yanından gelen gençlerle doldu. Sahneye ilk olarak Kolpa grubu çıktı. Kolpa, “Böyle Ayrılık Olmaz”, “Yatağın Soğuk Tarafı”, “Beni Aşka İnandır”, “Nasıl Öğrendin Unutmayı”, “Kafam Senden Bile Güzel” gibi en güzel şarkılarını Harem Meydanı’na akan gençlerle birlikte seslendirdi.

1660117060_sny07758.jpg
100 BİN GENÇ SEFO ŞARKILARINI SÖYLEDİ
Kolpa’ın ardından sahneyi ünlü rap şarkıcı Sefo devraldığında konser alanında gençlerin coşkusu adeta zirve yaptı. Harem Meydanı ve çevresinde toplanan 100 binden fazla genç ünlü sanatçının şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Sefo dillerden düşmeyen “Affettim”, “Tutsak”, “İsabelle”, “Geri Gel”, “Bilmem mi”, “Tozduman”, “İhtiyacım Yok”, “Rest” ve “Yarım Kalır” gibi şarkılarını gençlerin isteği üzerine defalarca söyledi.

7.jpg


Konser arasında sahneye çıkan Üsküdar Belediye Başkanı  Hilmi Türkmen gençleri ve sanatçıları selamladı. Sahnede açıklamalarda bulunan  Başkan Türkmen gençlere “Bütün gençler şuan burada olmak istiyor. Ama bitmedi bu iki gün daha buradayız. Çünkü gençleri çok seviyoruz. Birlikte eğlenemeyenler birlikte iyi zaman geçirmeyenler birlikte bir gelecek kuramaz. Ben bu akşam burada hep birlikte eğlenen gençler görüyorum. Biz gençlerle iyi zaman geçirmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Öyle de yapıyoruz. Yani bu demek oluyor ki bu konserlerin, bu festivallerin devamı gelecek. İyi ki gençler var! Gençler için de iyi ki Üsküdar var! Siz geleceksiniz. Sizler bizim ülkemizin geleceğisiniz.” dedi.

32.jpg
3 gün sürecek Üsküdar Fest 2022’nin 2. gününde İkilem ve Pinhani grupları son gününde ise Ceza ve Derya Uluğ sevenleriyle buluşacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir