PENDİKSPOR KÖTÜ GiDiŞE DUR DEDi

PENDİKSPOR KÖTÜ GiDiŞE DUR DEDi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk 5 hafta sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Pendikspor, 6. haftada evinde ağrıladığı Fethiyespor'u 2-0 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son olarak lider Keçiörengücü'ne 3-0 yenilen Pendikspor, 6. hafta mücadelesinde kendi sahasında ve seyircisi önünde karşılaştığı Fethiyespor'u 2-0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Kırmızı-beyazlı ekibin golleri ilk yarının sonunda Mahmut Caner Alioğlu ve uzatma dakikaları oynanırken 90+2'de Yasin Görkem Arslan'dan geldi. 
8 PUANLA 9.SIRAYA YERLEŞTİ
Karşılaşma sonunda büyük bir sevinç yaşayan kırmızı-beyazlı ekip, taraftarlarıyla galibiyeti doyasıya kutladı. Bu sonuçla puanını 8'e yükselten Pendikspor, sıralamada 9.luğa yükseldi. Konuk takım Fethiyespor ise bu mağlubiyetle 7 puanda kalarak 13.'lüğe geriledi. Bu arada Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabukçu  Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan'la birlikte karşılaşmayı takip etti. 
ŞABAN YILDIRIM: OYUN SİSTEMİMİZ OTURUYOR 
Pendikspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Fethiyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Geçen hafta ummadığımız bir mağlubiyet aldık. Bu yüzden Fethiyespor maçı bizim için çok daha önemli hale geldi. Kötü gidişe dur demek için mutlaka 3 puan almak zorundaydık. Ligin başından beri oturtmaya çalıştığımız oyun sistemini Fethiyespor karşısında zaman zaman gayet başarılı bir şekilde uyguladık ve çok şükür ki zor bir maçı kazandık.  Önümüzdeki haftalarda Pendikspor’u çok daha iyi yerlere taşıyacağız”. 
Stad: Pendik Stadı 
Hakemler: Ramazan Keleş, Mehmet Şengül, Cemal Alpay, Sinan Dereci
Pendikspor: Mehmet Cinpir, Cemil Vatansever, Yasin Görkem Arslan, Hakan Akbaş, Ramiz Ok, Azad Filiz, Kadir Salih, Hasan Gündoğdu, Mahmut Caner Alioğlu (76' Okan Deniz), Mehmet Alaeddinoğlu (89' Fatih Cerlek), Oktay Balcı (90' Sinan Kurumuş)
Teknik Direktör: Şaban Yıldırım
Fethiyespor: Ali Tokat, Bayram Çetin, Mert Er Estik, Coşkun Kılıç, Oğuzhan Yıldırım, Bekir Ozan Has (56' Hüseyin Atalay), Selçuk Çalışır, Nurettin Çağlar (56' Hakan Kutlu), Emre Balkı (70' Emir Gökçe), Cemre Atmaca, Oktay Pop
Teknik Direktör: Alaettin Hikmet Işık
Goller: Dk 45: Mahmut Caner Alioğlu (Pendikspor), Dk 90: Yasin Görkem Arslan (Pendikspor)
Sarı Kartlar: Dk 25: Yasin Görkem Arslan (Pendikspor), Dk. 31: Mahmut Caner Alioğlu (Pendikspor), Dk. 45: Mehmet Alaeddinoğlu (Pendikspor), Dk. 66: Bayram Çetin (Fethiyespor), Dk. 66: Oktay Balcı (Pendikspor), Dk. 72: Azad Filiz (Pendikspor), Dk. 80: Ramiz Ok (Pendikspor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir