KARTALSPOR, MANAVGATSPOR’A TAKILDI!

KARTALSPOR, MANAVGATSPOR’A TAKILDI!
Spor Toto 3. Lig 1. Grup 7. haftasında Kartalspor, sahasında konuk ettiği Manavgatspor maçında çok üstün bir futbol ortaya koymasına rağmen yakaladığı birçok pozisyonda golü bulmayınca beraberliğe razı oldu.

Maç 0-0 sona erdi. Bordo-beyazlı ekip bu sonuçla zirve yolunda yara alarak lider Sancaktepe Belediyespor’un 2 puan gerisine düştü. 
Hafta içinde deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor’u yenerek zirveye ortak olan Kartalspor sahasında Antalya temsilcisi Manavgatspor’u konuk etti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan bordo-beyazlı ekip bir türlü istediği golü bulamayınca beraberliğe razı oldu ve zirve yolunda ciddi yara aldı. Kartalspor'da maçtan bir gün önce hastalanan ve tedavisine başlanan Volkan Yılmaz Manavgatspor maç kadrosunda yer almazken Teknik direktör Taner Gülleri 18 kişilik kadroya Volkan’ın yerine Yusuf Ocak’ı dahil etti. Kartalspor evinde oynadığı bu önemli karşılaşmadan beraberlikle ayrılınca zirve mücadelesinde çok önemli bir yara almış oldu. Bu haftaki sonuçlar sonrasında lider’in 2 puan gerisinde 3.sıraya yerleşen Kartalspor önümüzdeki hafta deplasmanda Kütahyaspor’la karşı karşıya gelecek.
Stad: Kartal İlçe Stadı
Hakemler:  Emre Kargın, Can Savaşan, Hüseyin Aylak, Adem Şahin
Kartalspor: Osman Şimşek, Ozan Solak, Mehmet Sait Ulucan, Emrah Taysı, Recep Burak Yılmaz, Recep Yaşar (71' Aytek Öktem), Dündar Denizhan (88' Muhammet Ocak), Yasin Şahan, Kadir Samet Eser, Baran Basut, Tahsin Hacımustafaoğlu (65' Görkem Güven)
Teknik Direktör: Taner Gülleri
Manavgatspor: İsmail Çetin, Hakkı Helvacı, Fikret Sevilgen, Burak Özcan, Ahmet Sarı (74' Kazım Çelik), Feyyaz Belen, Anıl Yıldırım, Halil Sağdaş, Şerif Doğan (83' Öner Yaylacı), Kemal Bolat (59' Emre Toptan), Deniz Keskin
Teknik Direktör: Kamil Atalay
Sarı Kartlar: Dk. 44: Anıl Yıldırım (Manavgatspor), Dk. 48: Feyyaz Belen (Manavgatspor), Dk. 83: Halil Sağdaş (Manavgatspor), Dk. 86: Görkem Güven (Kartalspor), Dk. 90: Aytek Öktem (Kartalspor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir