PENDİK ONUN İÇİN ÇOK FARKLI

PENDİK ONUN İÇİN ÇOK FARKLI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra ilk ziyaretini Pendik’e gerçekleştiren İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’le makamında bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra  ilk ziyaretini  Pendik’e  gerçekleştiren İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’le makamında bir araya geldi.  Kaya, Pendik Belediyesinin Türkiye’de yerel yönetimlere öncülük yaptığını ve örnek olduğunu söyledi.
AK Parti  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Erol  Kaya,  Pendik Belediye Başkanı Dr.  Kenan Şahin’i  makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Belediye Başkan Yardımcıları Vahap Doğan, Sami Divleli, Süleyman Pergel ve Başkan Danışmanları Selahattin Turhan ile İbrahim Ciminli'nin de hazır bulunduğu görüşmede bir açıklama yapan Erol Kaya: “İlk ziyaret etmemiz gereken yer  Pendik’ti.  Devletin kurallarına göre nasıl ki ilk ziyaret KKTC’ye yapılıyorsa biz de ilk ziyaretimizi Pendik’e yaptık. Şehrimize yapılanlarla ilgili kısa bir bilgi alalım istedik.  Yerel yönetimler Türkiye’de çok iyi işler yapıyor. Pendik de bunlara öncülük ve örneklik yapıyor. Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum.” dedi.
Kaya: “Pendik’ten bir müşteri olarak memnunum”
Bir gazetecinin, Pendik Belediyesinin kısa bir süre almış olduğu Türk Standartları Enstitüsü’nün ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi’ni hatırlatması üzerine Kaya, Pendik’ten bir müşteri olarak memnun olduğunu söyledi ve Pendik Belediyesini tebrik etti.
Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ise açıklamasında:  “Erol Bey yıllardır bu şehrin içinde. Şehre çok hizmeti oldu. Bir çok kez bizi ziyarete geldi ama bu kez partimizin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak geldi ve ilk ziyaretini Pendik’e yaptı. Onun için ayrıca teşekkür ederim. Ben Erol Bey’in AK Parti’nin yerel yönetimdeki başarılarına çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.”dedi.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir