PENDİK METRO FERMAN PARKTA SATIŞLARI ARTIRDI

PENDİK METRO FERMAN PARKTA SATIŞLARI ARTIRDI
Pendik Metro İstasyonu’nun hemen yanı başında yapımı devam eden 93 dairelik Ferman Park Evleri’nde, Kadıköy-Pendik Metro hattının faaliyete geçmesiyle satışlarda patlama yaşanıyor.

Ferman Yapı’nın Pendik’in Çınardere Mahallesi’nde yapımı devam eden ve Pendik Metro durağına 3 dakika yürüme mesafesinde olan 93 dairelik Ferman Park projesinde, Kadıköy-Pendik Metro hattının devreye girmesiyle satışlar daha da hızlandı. Ferman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Aygün, “Kadıköy-Pendik Metro hattının açıldığı ilk gün gelip Ferman Park’tan daire çok kişi oldu. Daha sonraki günlerde ise satışlarımızda çok ciddi artışlar yaşadık” dedi.
MUHTEŞEM LOKASYON 
Sadece bir ev değil dört dörtlük bir yaşam alanı olarak inşaatı devam devam eden Ferman Park Evleri, 2 blok ve 9 farklı tipte daire seçeneği ile sizi bekliyor. Her yaşa hitap eden yaşam alanları, yüksek yaşam teknolojisi ile Ferman Park Evleri’nde sizin ve ailenizin mutluluğu için her şey düşünülmüş. 2017 yılı Haziran ayında teslim edilecek olan Ferman Park Evleri, ana arterlere yürüme mesafesinde olup, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, çevredeki AVM’lere ve diğer ulaşım imkanlarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Ferman Park Evleri’nde muhteşem deniz ve Adalar manzarasında gün batımını izleminin keyfine doyamayacaksınız.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir