İSPARK’A ACİL SERVİSLERDE YOĞUN İLGİ

İSPARK’A ACİL SERVİSLERDE YOĞUN İLGİ
Hayata geçirdiği sosyal projeler ile İstanbul’a değer katan İSPARK, hastanelerin acil servislerinde devam eden ücretsiz vale uygulaması ile vatandaşa kaliteli hizmet ayrıcalığı sunuyor.

Hastanelerin acil servisine gelen sürücüleri park yeri arama stresinden kurtaran proje vatandaşların beğenisini topluyor. Sürücüler Acil servis girişinde araçlarını eğitimli ve güler yüzlü İSPARK vale personeline teslim ederek zaman kaybetmeden hastanedeki işlemlerini yapabiliyor. Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başlatılan pilot uygulama kısa süre içerisinde Üsküdar Devlet Hastanesi ve Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’nde de hizmete girdi. Proje vatandaşların beğenisini ve yoğun ilgisini görüyor.
ÜCRETSİZ VALE UYGULAMASI
Sosyal projeler ile İstanbullulara hak ettikleri hizmeti sunmayı hedeflediklerini dile getiren İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut “Kente otopark kültürü kazandırmak için yaptığımız çalışmaların yanı sıra sosyal projeler ile vatandaşımızı da memnun etmeyi hedefliyoruz. Hastane acil servislerinde başlattığımız ücretsiz vale uygulaması ve otoparklarda ki fiyat politikamız ile halkımıza güvenli ve ekonomik bir hizmet sunmaya başladık” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir