PARALEL YAPININ ÜSKÜDAR’DA OYNADIĞI KİRLİ OYUNLARI UNUTMADIK

PARALEL YAPININ ÜSKÜDAR’DA OYNADIĞI KİRLİ OYUNLARI UNUTMADIK
Ak parti Üsküdar ilçe teşkilatı tüm kademeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde 7 Haziran genel seçimlerine gece gündüz demeden hazırlanıyor.

Ak parti Üsküdar ilçe teşkilatı tüm kademeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde 7 Haziran genel seçimlerine gece gündüz demeden hazırlanıyor. 
7 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala Ak partinin İstanbul’daki kalesi Üsküdar'da Ak parti ağırlığını ve etkinliğini bir kez daha hissettirdi. Ak parti Üsküdar ilçe teşkilatındaki seçim coşkusu tam bir seferberliğe dönüşmüş durumda, son günlerde gecenin üçünde bile Ak parti ilçe başkanı Halit Hızırı vincin üzerinde bayraklama çalışması yaparken görebilirsiniz. Bu durum ise Üsküdar da teşkilat ve halk içerisinde bir sevinç bir özgüven dalgası yayıyor. Anlaşılan o ki Ak parti daha şimdiden Üsküdar'da Zafer ilan etmeye hazırlanıyor diyebiliriz
Ak parti Üsküdar ilçe SKM başkanı Sinan Arabacı, Bizler yaptığımız çalışmalarla halkın sandıkla olan bağını güçlendirmeye çalışıyoruz. Bizim diğer partilerden farkımız budur. Diğerleri yalnızca kendi partisi için çalışıyor, biz ise siyasi görüşü ne olursa olsun demokrasiye katkı anlamında herkese sandığa gitme çağrısında bulunuyoruz.
“PARALEL YAPININ ÜSKÜDAR’DA OYNADIĞI KİRLİ OYUNLARI UNUTMADIK”
Yerel seçim sürecinde paralel yapının Üsküdar’da oynadığı kirli oyunları unutmadık. Biz bundan elbetteki dersler çıkardık. Şimdi çok daha dinamik ve heyecanla tüm kademelerimizle gece gündüz demeden  çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda halkın teveccühü de bizleri oldukça mutlu ediyor. Halkımız neredeyse bizler orada olacak ve vatandaşımızın hizmetinde koşacağız. AK Parti’nin bu kadar sevilmesindeki esas unsur da budur. Milletin dilinden konuşması, halkıyla hemhâl oluşudur. AK Parti halkla siyaset yapmaktadır. AK Parti milletin partisidir ve yaptığı çalışmalarla devlet ile millet arasındaki mesafeyi ortadan kaldırmıştır.
Arabacı sözlerine şöyle devam etti; Halkımızın yapılan hizmeti, özverili çalışmaları takdirle karşıladıklarını gittikleri her yerde tecrübe ediyorum. Bu sebeple halkımızın seçme hakkını en iyi şekilde değerlendireceğine ve istikrardan yana oylarını kullanacaklarına inanıyorum. 7 Haziran ülkemiz için hayati önem arz eden bir gündür. Bizler o güne kadar çalışmalarımıza inanç ve azimle devam edeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir