HİÇBİR MİSYONUN DEVAMI DEĞİLİZ

HİÇBİR MİSYONUN DEVAMI DEĞİLİZ
Merkez Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Turizmci Mehmet Oğuz, şehrin altını üstüne getirerek, herkese projelerimizi anlatıyoruz.

Merkez Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili  Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Turizmci Mehmet Oğuz, şehrin altını üstüne getirerek, herkese projelerimizi anlatıyoruz diyen Oğuz sözlerinin devamın da, arkamızda ne medya ordusu ne de devletin verdiği milyonlarca liralık destek var Biz projelerimizle halkın karşısına çıkıp oy istiyoruz. Bizim geniş çaplı, herkesi, her kesimi kapsayan, ayrımcılık yapmayan projelerimiz hazır’ dedi. 
Partisinin seçim sürecine yönelik açıklamaları hakkında bilgi veren Merkez Parti, İstanbul 1 Bölge Milletvekili adayı Mehmet Oğuz, seçim ziyaretlerine başladıklarını ancak bu süreçte basının desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. “Biz Cumhuriyete değer veren, Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik sistemi kabul eden bir siyasi partiyiz. Ülkemiz için geniş çaplı projelerimiz var. Öncelikli hedeflerimiz arasında Hukuk ve Adalet sisteminin yeniden tesis edilmesi ve Ekonomi yer almaktadır dedi.
EMEKLİLERE NEFES ALDIRACAĞIZ
23 milyon vatandaşımız sosyal yardımlarla yaşam mücadelesi vermektedir diyen Oğuz, asgari ücretli çalışanlarımız ve emeklilerimizin durumu içler acısı. Şehit ailelerine ve gazilerimize insanca yaşam olanağı sağlayacağız,Asgari ücret en az 1.500 TL olması lazım. Emeklilerimize de ayrıca 2.500 TL hibe desteği vererek bir nebze olsun rahat bir nefes almalarını sağlayacağız dedi.
HİÇBİR MİSYONUN DEVAMI DEĞİLİZ
Merkez Parti Milletvekili adayı Mehmet Oğuz, Merkez Parti arkasında herhangi bir medya veya oluşumun desteği olmadan insanı merkez alan bir program ve kitle partisidir. Hiçbir misyonun veya ideolojinin devamı değildir. Biz, bir dava uğruna yola çıktık, bu dava millete hizmet davasıdır. Bu dava yeni bir siyaset anlayışının var olma davasıdır. İşi olmayana iş, aşı olmayana aş, bölgesinde küresel bir güç olacak Türkiye’yi inşa etme davasıdır. Merkez Parti iktidarında dini, dili, ırkı, cinsiyeti ne olursa olsun, hiç kimse ötekileştirilmeyecek, hiç kimse mağdur edilmeyecek. Kısacası ‘ben’ ve ‘öteki’ bitecek ‘biz olacak’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir