ÖZ; DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR ÇOCUKLAR SİZ BÜYÜYENE KADAR

ÖZ; DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR ÇOCUKLAR SİZ BÜYÜYENE KADAR
Ünlü sanatçı Onur Akın, Kartal Belediyesi Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kartallı sevenleriyle buluştu

Ünlü sanatçı Onur Akın, Kartal Belediyesi Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kartallı sevenleriyle buluştu. Kartal Belediyesi Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin 4’üncü gününde ünlü sanatçı Onur Akın’ın, yanı sıra Beyzat Duygun ve Zeynel İbiş sahne aldı. Kartallı yerel sanatçılar Beyzat Duygun ve Zeynel İbiş’in seslendirdikleri türkülerin ardından Onur Akın sahne aldı. 
Konser meydanını dolduran on binler Onur Akın’ın dillerden düşmeyen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Zaman zaman hareketli, zaman zaman duygusal parçalarını seslendiren ünlü sanatçı Kartallılara unutulmaz bir gece yaşattı.
“Daha Çok İşimiz Var Çocuklar Siz Büyüyene Kadar”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün  eşi  Feray Öz, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına sanatçı Onur Akın’a plaket verdi.  Konseri dinlemeye gelen Kartallılara hitaben bir konuşma yapan Başkan Altınok Öz; “Burası Kartal Meydanı. Bu meydana Altınok Öz’ü getirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Kartal halkı eğer Onur Akın’ı istiyorsa olacak. Kartal halkı bu Kartal Meydanı’nda kimi istiyorsa o olacak. Bu ülkede Atatürkçü olmak, insan haklarını savunmak ağırdır. Bedel ödetir. Bu ülkede sanatçılar bu bedeli ödediler. Eğer siz varsanız, bizler varsak Onur Akınlar, Edip Akbayramlar olacak.   30 Mart yerel seçimlerinde Onur Akın seçim şarkısını besteleyip yorumladı. O seçim şarkısı da çok anlamlıdır. Çünkü sözlerinde şöyle der; ‘Daha çok işimiz var çocuklar siz büyüyene kadar…’ Sevgili arkadaşlar, çocuklarımız büyüyene kadar daha çok işimiz var.” dedi.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün konuşmasının ardından sanatçı Onur Akın 30 Mart yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz için bestelediği seçim şarkısını söyledi. Kartal meydanını dolduran on binler hep bir ağızdan seçim şarkısına eşlik etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir