ÖKSÜZ: SOSYAL PROJELER DERNEĞİYİZ

ÖKSÜZ: SOSYAL PROJELER DERNEĞİYİZ
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, medya mensuplarıyla tanışma ve sohbet amaçlı bir toplantı düzenledi. Toplantıya spor yazarı ve yorumcusu Olcay Çakır ile TRT spor spikeri ve program sunucusu Erdoğan Arıkan da katıldı.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, medya mensuplarıyla tanışma ve sohbet amaçlı bir toplantı düzenledi. Toplantıya spor yazarı ve yorumcusu Olcay Çakır ile TRT spor spikeri ve program sunucusu Erdoğan Arıkan da katıldı.  
Merkezi İstanbul Bahçelievler’de olup faaliyetlerini Türkiye genelinde sürdüren Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, 11 Nisan 2015 Pazartesi akşamı İstanbul Hanzade Restaurant’ta medya mensuplarıyla bir tanışma ve sohbet toplantısı düzenledi. Ulusal ve yerel basından birçok ismin katıldığı toplantıda Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nin bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatan bir slayt gösterimi yapıldı ve derneğin önümüzdeki dönem yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, “Biz bir taraftar derneği ya da sadece Trabzonspor’la ilgili olan bir dernek değiliz. Bir delege derneği olduğumuz kadar, sosyal projelerle de yakından ilgilenen bir kuruluşuz” dedi. 
KURT ADAM GİBİYİM 
Toplantıya katılan futbol yorumcusu Olcay Çakır ise, “Futbol oynamış bir spor yazarı değilim. Futbolcu olmayı denedim ama koşmayı sevmediğim için olamadım. Şimdi de hasbelkader A Spor kanalında ve Fotomaç gazetesinde yorumculuk yapıyorum. Esas işim sigortacılık. Bana ‘gazeteci’ diyorlar, hoşuma da gitmiyor değil ama ben gazeteci değilim. Gece ‘kurt adam’ gibi Trabzonspor’u yorumluyor, yazıyorum gündüz ise asıl işim olan sigortacılıkla uğraşıyorum. Futbol yorumcusu olarak önümü açan Hakan Kulaçoğlu oldu” dedi. 
SALİH DURSUN YANLIŞ YAPTI
Toplantıya TRT’deki programı nedeniyle geç katılan spor spikeri Erdoğan Arıkan ise, Trabzonspor’u tutmadığını ama Trabzonspor’a sempati duyduğunu belirterek, “Trabzonspor bu yıl bence çok iyi bir kadro oluşturamadı. Tabii ki hakem hatalarından da çok çekti ama Salih Dursun’un yaptığını da TRT’de sunduğum programda da eleştirdim. Futbolun ve onun önemli unsurlarından hakemlerin saygınlığını koruma adına bu davranışı doğru bulmuyorum. Başka şekilde de hakeme tepki gösterilebilirdi. Ben futbolun hep iyi yönlerinin ön plana çıkarılması gerektiğini düşünüyor, işimi de bu doğrultuda yapıyorum” şeklinde konuştu. 
MEDYADAN YOĞUN İLGİ 
Dost sohbeti şeklinde devam eden toplantı, hatıra fotoğraflarıyla son buldu. Toplantıya Erdoğan Arıkan ve Olcay Çakır’ın yanı sıra Boğaziçi Haber ve Şehir ve Belediye Dergisi’nin imtiyaz sahibi olan Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Karaca’nın yanı sıra Adem Kaya, Elif Neslihan Sağır, Hilmi Köksal Alişanoğlu, Ogün Sayın, Çağla Aslan, Sadullah Dervişoğlu, Aytekin Akay,  Bülent Şirin, Zeki Gökçe, Yusuf Hallaç, Göksel Serdar, Bilal Can Karabulutoğlu, Şükür Suiçmez, Bekir Hallaç, Engin Öder, Cüneyt Yalınkılıç da katıldı. 

basliksiz-39.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir