KÖYLER BÖLGESİNDE YAPILAŞMAYA İZİN VERİLMEYECEK

KÖYLER BÖLGESİNDE YAPILAŞMAYA İZİN VERİLMEYECEK
Genç PESİAD üyeleriyle ‘Gençler Soruyor’ programında bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, havza bölgesinde asla yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Genç PESİAD üyeleriyle ‘Gençler Soruyor’ programında bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin,  havza bölgesinde asla yapılaşmaya izin vermeyeceklerini,  bu alanların yeşil ve orman odaklı değerlendirileceğini söyledi.
Belediye Başkanı Kenan Şahin,  Genç PESİAD üyeleriyle ‘Gençler Soruyor’ programında bir araya geldi. Trafikten spora, eğitimden sağlığa kadar  çok sayıda soruya yanıt veren Başkan Şahin, köyler bölgesinde yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi. Yeşil konusunda Pendik Belediyesinin oldukça hassas olduğunu ifade eden Başkan Şahin; "Bu konuda çok soru geliyor.  Mesela Formula 1 pistinin  Tuzla tarafında villalar var, Pendik tarafında niye yok?  Çünkü burası havza. Burada asla konut olmayacak” dedi. Havza bölgesindeki arazilerin  rasyonel bir plan çerçevesinde değerlendirileceğini söyleyen Başkan Kenan Şahin; “Buralar konut olmayacak; ancak boş ve  atıl şekilde de bırakmayacağız. Bırakırsak döküntü alanı haline geliyor. Tamamen yeşil ve orman odaklı bir plan çerçevesinde değerlendirmemiz olacak” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir