“MUCİZE GİBİ… YENİDEN DOĞDUM”

“MUCİZE GİBİ… YENİDEN DOĞDUM”
51 yaşındaki Gürbüz Yılmaz, kalp krizi nedeniyle solunumu ve kalbi durmuş bir şekilde getirildiği Pendik Bölge Hastanesi’nde yaklaşık 25 dakika boyunca uygulanan kalp masajı sonunda yeniden hayata döndü.

51 yaşındaki Gürbüz Yılmaz’a geçirdiği kalp krizi nedeniyle solunumu ve kalbi durmuş halde getirildiği Pendik Bölge Hastanesi’nde yaklaşık 25 dakika boyunca kalp masajı uygulandı. 25 dakika sonunda kalp masajına olumlu yanıt veren Yılmaz, Pendik Bölge Hastanesi’nde yeniden hayata döndürüldü. 
22 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI
Daha fazla vakit kaybı yaşanmasına zaman tanınmayarak koroner angiografisi yapılan Yılmaz’ın tıkalı olan damarları Pendik Bölge Hastanesi uzman kardiyoloji ekibi tarafından açılarak yoğun bakım tedavisi sürecine başlanıldı. Uzun süreli kalp durma vakalarında; bilinç kaybı, felç, solunum yetmezliği, çoklu organ yetmezliği ve hastayı kaybetme durumlarıyla karşılaşılmaktadır. 22 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Gürbüz Yılmaz’a kalp ve beyin hücrelerini koruma amaçlı yoğun bir tedavi programı uygulandı. 
“MUCİZE GİBİ… YENİDEN DOĞDUM”
22 günlük yoğun bakım tedavisinden sonra yeniden sağlığına kavuşan ve taburcu edildikten bir hafta sonra Pendik Bölge Hastanesi uzman kardiyoloji ekibini ziyaret eden Gürbüz Yılmaz, “Ben bir daha doğdum ve böyle başarılı bir ekip tarafından tedavi edildiğim için çok şanslıyım. Bu mucizeyi bana yaşatan Pendik Bölge Hastanesi’nden Sayın Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Erkan Ağkoç’a, yoğun bakım ekibine, Nöroloji Uzm. Dr. Gülçin Bak ve Pendik Bölge Hastanesi Kardiyoloji ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.    
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir