Maltepe’ye Maltepeli başkan

Maltepe’ye Maltepeli başkan
İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, “İlçemizin sorunlarını biliyoruz, çözümlerimiz hazır. Çok sevdiğimiz Maltepe’mizi ‘Avrupa kenti’ yapacağız” dedi.

Yaklaşan 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi belediye başkan adaylarının seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul’un seçimlerin kıran kırana geçmesi beklenen  ilçelerinden biri olan Maltepe’de İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural; çalışkanlığı, halkla olan samimi ve pozitif iletişimi, ilçenin sorunlarının çözümüne yönelik projeleri ve uluslararası vizyonuyla dikkat çekiyor. 1969 yılında Artvin’in Hopa ilçesinde dünyaya gelen Ramazan Uğural, ilk gençlik yıllarından bugüne yaşadığı Maltepe’nin sorunlarını çok iyi biliyor. Turkish Development Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı olarak Avrupa, Rusya, Ukrayna, Türk Cumhuriyetleri ve Karadağ’da sayısız başarılı projeye imza atmış uluslararası bir iş insanı olan Uğural, “Maltepe’mizi çok seviyoruz ve O’nu ‘Avrupa kenti’ yapacağız. Çünkü bizim işimiz bu!” dedi. 
“BEN MALTEPELİYİM, BURALARDA SU SATAN ÇOCUKTUM”
Sık sık Maltepe Pazarları’nı ziyaret ederek pazar yerinde gerçekleşen samimi sohbetlerde, esnafın ve halkın karşılaştığı günlük sorunları dinleyen Uğural, çözüm önerilerini halkla birlikte değerlendiriyor. Esnaf ve halkla buluşmalarında Maltepe’yi, Maltepeli komşularıyla birlikte yöneteceklerini, ilçenin sorunlarını bildiklerini ve çözümlerinin hazır olduğu mesajını veren Ramazan Uğural, “Ben Maltepeliyim, buralarda su satan çocuktum. Maltepe’mizin her noktasına eşit hizmet vereceğiz. Maltepe’mizi, Maltepeli komşularımızla birlikte yöneteceğiz. 1 Nisan’dan sonra tüm komşularımız yönetimde söz sahibi olacak. Sizlerin sesine kulaklarımızı tıkamayacağız. Sizin sesiniz bizim sesimiz olacak! İYİ Belediyecilik Maltepe’ye İYİ gelecek!” diye konuştu. 
365 GÜNLÜK ACİL EYLEM PLANI
İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, seçilmesi halinde 365 günde hayata geçireceği 11 maddelik acil eylem planını da açıkladı: 
1- Her Mahalleye Spor Kompleksi
2- Her Mahalleye 100 Öürenci Kontenjanlı Kreş.
3- Her Mahalleye Halk Sağlığı Merkezi
4- Her Mahalleye Halk Market
5- Maltepe Oto Sanayi Sitesi
6- Kapalı Pazar Yeri ve Otopark 
7- Yüksek Öğretim Öğrenci Yurdu
8- Başıbüyük-Süreyyaplajı Arası Teleferik
9- 15.000 Kişilik Maltepe Şehir Stadyumu
10- Modern Caddeler ve Trafiksiz Maltepe
11- Maltepe Halk Plajı ve Marina 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir